ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ, για το συν 7


Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας ο σημερινός αγώνας για τον ΑΠΟΕΛ, που υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 28η αγωνιστική (2η των πλέϊοφ), με σοβαρές όμως απώλειες ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών, όπως του Γιώργου Εφραίμ, του Ινάκι Αστίθ και του Βινίσιους.

Εννιά στροφές πριν από τη λήξη του φετινού μαραθωνίου κι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει εναγωνίως την νίκη πάνω στην ΑΕΛ, την μια από τις δυο ομάδες που κατάφεραν φέτος να τον κερδίσουν. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Ο μεν ΑΠΟΕΛ θέλει τη νίκη για να αυξήσει σε επτά βαθμούς τη διαφορά του από το δεύτερο Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΛ, με ενδεχόμενη επιτυχία της, θα επιστρέψει στην 4η θέση ξεπερνώντας κατά ένα βαθμό την συμπολίτισσα μας Ομόνοια και αυξάνει τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1 και σε γραπτή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας.

Μετά τον αγώνα αυτό, θα έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος Cyta λόγω των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, της ομάδας των Ανδρών. Το Πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 1/2 Απριλίου.

Το αγωνιστικό πλάνο του Τόμας Κρίστιανσεν είναι ξεκάθαρο σε σχέση με την αμυντική και την επιθετική γραμμή, με τις πλείστες θέσεις να είναι καπαρωμένες. Εκεί που προβληματίζεται είναι στο κέντρο και κατά πόσον θα ξεκινήσει με Μπερτόλιο, Κάνιας ή Εμπεσίλιο.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Ιωάννου, Yambéré.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Cañas, Αρτυματάς, Ebecilio, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Vander, Bertoglio, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σωτηρίου, De Camargo, Barral.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Εφραίμ, Vinicius, Astiz.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - ΜΕΡΚΗΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ - LAGO
MORAIS (c)
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - BERTOGLIO - VANDER
ΣΩΤΗΡΙΟΥ - BARRAL

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Λούκας Σωτηρίου με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου (Α) και Νίκος Εγγλέζου (Β). 4ος Διαιτητής ο Γιώργος Νικολάου και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Ανδρέας Ξάνθου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Από το διαδίκτυο μέχρι τις 19:00
Από τα ταμεία του ΓΣΠ μέχρι τις 19:00
Από το Orange Shop μέχρι τις 15:00.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Για τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα, κλικ εδώ.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
  
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]
Ζωντανή γραπτή περιγραφή για τον αγώνα, θα υπάρχει και στο LIVE της ιστοσελίδας μας, με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΑΕΛ:
Η ΑΕΛ βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς σε 27 αγώνες. Σκόραρε 41 τέρματα και δέχθηκε 23. Πέτυχε 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. 1ος σκόρερ για την Λεμεσιανή ομάδα ο Mikel Arruabarrena με 9 τέρματα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Ο ΑΠΟΕΛ μετρά 6 νίκες στα τελευταία 9 παιγνίδια ανάμεσα στις 2 ομάδες στο ΓΣΠ και η ΑΕΛ μια, ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα 19-3 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.
20/03/17 ΑΠΟΕΛ ?-? ΑΕΛ
20/02/17 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΛ
17/10/15 ΑΠΟΕΛ 6-0 ΑΕΛ
27/09/14 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΛ
22/04/14 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΛ
04/01/14 ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΕΛ
09/03/13 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΕΛ
22/04/12 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΛ
15/10/11 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΑΕΛ
19/03/11 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΕΛ

LIVE:
Το LIVE του τελευταίου αγώνα στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΛ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]