ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΟΥΤΣΑΛ: Διπλό και προβάδισμα πρόκρισης, Ανόρθωση 1-3 ΑΠΟΕΛ


Σπουδαίο διπλό και προβάδισμα πρόκρισης 
Μεγάλο διπλό στο Κίτιον πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας επικράτησε μετά από ανατροπή της Ανόρθωσης με 3-1 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα σημείωσαν οι Περικλέους, Magno και Leo. Την Πέμπτη στις 20 Απριλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας στο Λευκόθεο.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στη Λάρνακα για το μπρέικ και τα κατάφερε. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ του «Κίτιον» και επιβεβαίωσαν με σπουδαίο διπλό την ανωτερότητα τους.

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την ομάδα μας, αφού βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Εντούτοις, οι γαλαζοκίτρινοι δεν παρασύρθηκαν από την αρνητική εξέλιξη και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν τα κάτω πάνω. Προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο ισοφάρισαν με τον Περικλέους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Προς το τέλος του αγώνα, οι δυο Βραζιλιάνοι Magno και Leo, έστειλαν από μια φορά την μπάλα στα δίχτυα και έγραψαν το τελικό 3-1.

Γιώργος Πλατής:  Ρακβααγκ (Τ), Αλεξίου, Λέο (Τ), Καράσκο, Ομήρου, Ζαντής, Στυλιανού, Χριστοδούλου, Μάκνο, Σ.Χριστοδούλου, Πλατή


PRE-MATCH - Στο «Κίτιον» για το μπρέικ

Η αυλαία της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Futsal ανοίγει σήμερα, με τον ΑΠΟΕΛ να εκστρατεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 3. Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΛ – Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ για να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κάνει μπρέικ και ευελπιστεί να το πράξει σήμερα προκειμένου να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο Λευκόθεο. Ο αγώνας προμηνύεται δύσκολος και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή θα πρέπει να παρουσιαστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πάρουν το ζητούμενο. Η ομάδα μας διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψει στη Λευκωσία με τη νίκη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]