ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διακοπή στο Λευκόθεο - Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο 4ος αγώνας


Καταστροφική διακοπή για τον ΑΠΟΕΛ, που σίγουρα χάνει τον αγώνα στη δικαστική, ενώ τον περιμένει και βαριά τιμωρία αφού είναι υπότροπος.

Κανένας σεβασμός για το άθλημα.

Οι φίλοι του ΘΡΥΛΟΥ δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του αγώνα στο Λευκόθεο στάδιο και ενάμιση περίπου λεπτό πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, μετά από ρήψεις αντικειμένων προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ το σκορ ήταν στο 73-64 υπέρ των φιλοξενουμένων. Αυτή ήταν η δεύτερη διακοπή του αγώνα, αφού είχε διακοπεί ξανά στα μέσα της τρίτης περιόδου.

***ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

POST-MATCH: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ-ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο τέταρτος αγώνας της σειράς για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι στο Λευκόθεο ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε καταφέρει να προηγηθεί μέχρι και με 13 πόντους διαφορά, με την ΑΕΚ όμως να ανεβάζει στροφές στην συνέχεια και να παίρνει προβάδισμα, το οποίο διατήρησε και αύξησε με την πάροδο του χρόνου μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-15, 42-39, 59-56, 64-73 (Διακόπηκε στο 38:30)

ΑΠΟΕΛ (Αντώνης Κωνσταντινίδης)

Μπερνατόφσκι 2, Μπάσεϊ 12 (1), Μπράουν 16 (1), Μπεστ 8, Κούνας 13 (3), Παντούρης 8 (1), Κασκίρης, Μόμπλεϊ 5 (1).

Πετρολίνα ΑΕΚ (Λίνος Γαβριήλ)

Τόμας 10 (2), Μπρέζετς 17, Ντάσιτς, Πέτροβιτς 11 (1), Άντερσον 14, Παλάλας 1, Μπιγκς 5 (1), Σιζόπουλος 14 (2), Παντελή 1.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]