ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα δώσαμε όλα μέσα στο παρκέ.. ΑΕΚ 87-79 ΑΠΟΕΛ


Αφήνουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν ψες στο ΚΙΤΙΟΝ και δίνουμε το νέο σύνθημα.. «Δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία».


  • Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο "Κίτιον" στην Λάρνακα, η Πετρολίνα ΑΕΚ επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 87-79 στον τρίτο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, και πήρε προβάδισμα στις νίκες με 2-1. 
  • Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα μέσα στο παρκέ διεκδικώντας μέχρι το τέλος την νίκη, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές και να φεύγει με την νίκη. 
  • Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ ξεχώρισαν οι Βασίλης Κούνας με 14 πόντους (3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασσίστ) και Μπράντον Μόμπλεϊ με 19 πόντους (7 ριμπάουντ, 2 ασσίστ). 
  • Οι δύο ομάδες θα τα πούνε ξανά στις 18 Απριλίου στο "Λευκόθεο".


ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟΘΕΟ

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στην παράταση από την ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 87-79 στο πλαίσιο του 3ου αγώνα της ημιτελική φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Πρώτος σκόρερ ο Μόμπλεϊ με 19 πόντους, ακολούθησε ο Κούνας με 14. Η ομάδα μας χάνει με 2-1 στις νίκες και την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας στο Λευκόθεο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ καλείται να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει με πάθος την ομάδα για την ισοφάριση.

Οι καλαθοσφαιριστές μας παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στο παρκέ και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη. Μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα, απέκτησαν προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο οι καλαθοσφαιριστές μας βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Τα υψηλά εμπόδια που συνάντησαν φάνηκαν ανυπέρβλητα, αλλά ακόμα και έτσι δεν τα παράτησαν. Επέστρεψαν από το -10 και πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, αλλά η αστοχία σε κρίσιμες βολές, η κούραση και τα… φαινόμενα στέρησαν από την ομάδα μας τη μεγάλη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-19, 29-35, 51-50, 72-72 (87-79)

Αντώνης Κωνσταντινίδης: Μπερνατόφσκι 10, Μπάσεϊ 13, Μπράουν 13, Κούνας 14, Μπεστ 8, Παντούρης 2, Κσκίρης, Μόμπλεϊ 19.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]