ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φωνάζει με τη διαιτησία ο ΑΠΟΕΛ


Μετά και την νέα ήττα του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα, ήρθε και η επίσημη διαμαρτυρία της ομάδας μας για τη διαιτησία στο Τσίρειο και όχι μόνο...

«Μετά και τον χθεσινό αγώνα όπου το δείγμα έχει πλέον μεγαλώσει και οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις, απευθυνόμαστε δημόσια προς την επιτροπή διαιτησίας για να μας αναφέρει ποιες είναι οι οδηγίες που έχει δώσει σε ότι αφορά στο βάναυσο παιχνίδι.
Είναι ο τρίτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ μετά τους δυο πρόσφατους αγώνες με τον Απόλλωνα και τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που βάναυσα κτυπήματα δεν τιμωρούνται με απευθείας κόκκινες κάρτες.
Χθες είδαμε μάλιστα τον διαιτητή να έχει πλήρη αντίληψη των δυο φάσεων που αναρτούμε αλλά να δίνει απλά φάουλ στην πρώτη φάση και κίτρινη κάρτα στη δεύτερη ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς είναι απευθείας κόκκινες κάρτες.
Ας μας πουν δημόσια, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Άλαν Σνόντι και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χιου Ντάλλας πως γίνεται σε αυτές τις φάσεις που παραθέτουμε αλλά και σε άλλες που έχουν προηγηθεί στα αναφερόμενα παιχνίδια να μην έχει βγει κόκκινη κάρτα.»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]