ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προσωπική επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά των Προέδρων, Πετρίδη και Κουτσοκούμνη, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς


Δριμεία προσωπική επίθεση κατά των Πετρίδη και Κουτσοκούμνη εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με όχημα του την οπαδική ιστοσελίδα του συλλόγου, ''gavros . gr''

Η επίθεση κατά του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κουτσοκόμνη, αφορά βαριές κατηγορίες για ''αμφισβητούμενης νομιμότητας ενέργειες, σχετικές με το ποδόσφαιρο'' από μέρους των δύο Προέδρων κι όλα αυτά... γιατί έχασαν τον Πιέρο Σωτηρίου μέσα από τα χέρια τους, αλλά και τον αποκλεισμό του Πειραϊκού συλλόγου, από τον ΑΠΟΕΛ, στο Γιουρόπα λίγκ, τον δε κ. Κουτσοκούμνη τον κατηγορούν για αντιολυμπιακό μένος. Στις κατηγορίες τους εμπλέκουν και την πώληση Ντε Βινσέντι στους Άραβες, ενώ κάνουν λόγο για τερματισμό του δανεισμού Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ.

Στον Πειραϊκό σύλλογο έχουν χάσει το μέτρο και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν, τους πόνεσε πολύ το ΟΧΙ του ΑΠΟΕΛ στην πώληση του Πιέρου στην ομάδα τους.

"Ασόβαρα, γελοία και ανάξια σχολιασμού" τα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης.

Γράφει ο γαύρος: 
''ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!''

Η διαδρομή των σχέσεων μεταξύ του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη και του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο επίκεντρο έρευνας των κυπριακών αρχών, ύστερα από πληροφορίες που «εμπλέκουν» τους δύο παράγοντες σε αμφισβητούμενης νομιμότητας ενέργειες, σχετικές με το ποδόσφαιρο.

Ο Κουτσοκούμνης, με τον γνωστό ρόλο που παίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως «εκπρόσωπος της FIFA», λέγεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έναντι πολύ σημαντικού ποσού του διεθνούς ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Πιέρρου Σωτηρίου στην πρωταθλήτρια Δανίας, Κοπεγχάγη.

Η μη αναμενόμενη αυτή μεταγραφή, που έσκασε ξαφνικά και προκάλεσε αίσθηση, λέγεται ότι επιτεύχθηκε κατόπιν παρασκηνιακής μεσολάβησης του Κουτσοκούμνη, γνωστού και για το αντιολυμπιακό του μένος. Λέγεται ακόμη ότι ο Κουτσοκούμνης με την «προσφορά» του ως μεσολαβητής στη μεταγραφή, «ξεχρέωσε» την υπέρ του προσπάθεια του Πετρίδη να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις μετά την πρωτοφανή ενέργεια του πρώτου να φορέσει και φωτογραφηθεί με την φανέλα της εθνικής Τουρκίας. Ο Πετρίδης εκείνη την εποχή ήταν ο μόνος που δεν έδωσε μεγάλη έκταση στο θέμα και αντίθετα προσπάθησε να δικαιολογήσει την ενέργεια του Κουτσοκούμνη, που είχε χαρακτηριστεί μέχρι και «προδοτική» από ολόκληρη σχεδόν την κυπριακή κοινή γνώμη.

Παράλληλα εξετάζεται και το προηγούμενο που αφορά την υπόθεση Ντε Βινσέντι, του Αργεντινού ποδοσφαιριστή δηλαδή που αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ δανεικός από τον Ολυμπιακό και που ΠΩΛΗΘΗΚΕ με τρόπο προς διερεύνηση σε ομάδα της Αραβίας. Ακόμα και γι’ αυτή την υπόθεση, λένε οι ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ΑΝΑΜΕΙΞΗ του Κουτσοκούμνη, και μάλιστα την εποχή που είχε ΗΔΗ διοριστεί εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Οι σχέσεις που προκύπτουν από όλα αυτά, οι βασικές λεπτομέρειες των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστές, σύμφωνα πάντα με τις επίμονες πληροφορίες μας από την Κύπρο, έχουν καταγγελθεί και η έρευνα των αρχών έχει ήδη ξεκινήσει. Φυσικά, στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί και το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες ο ΑΠΟΕΛ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Πιέρρου Σωτηρίου στον πρωταθλητή Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ομως, ο Πετρίδης -που όπως είπαμε έχει καταγγελθεί για τις σχέσεις του με τον Κουτσοκούμνη- αθέτησε τη συμφωνία και προχώρησε στην πώληση του παίκτη σαν να μην υπήρχε καμία -ηθική- δέσμευση προς τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχασε τον Σωτηρίου, τον οποίο ίσως και να υπολόγιζε για τον νέο σχεδιασμό της ομάδας κατά τη νέα περίοδο, αλλά βεβαίως ούτε ο μοναδικός στόχος του υπήρξε ούτε και ο σημαντικότερος. Ομως, η κίνηση αυτή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ με τη ΒΟΗΘΕΙΑ του Κουτσοκούμνη αποτελεί σίγουρα αιτία «πολέμου», τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να διεξάγει, με την εν γένει συμπεριφορά του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τον πρόεδρό του να αλλάζει θεαματικά και δραματικά.

Μία από τις πρώτες και πιο δραστικές κινήσεις του Ολυμπιακού είναι να πάρει πίσω τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος παίζει δανεικός στην πρωταθλήτρια Κύπρου και διαπρέπει.

Ηδη ο Γιαννιώτας έχει με τον ΑΠΟΕΛ 37 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]