ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Πρωταθλήματος Futsal ο ΑΠΟΕΛ


Δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό ο ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση νίκησε με 4-2 τον ΑΠΟΕΛ στον 3ο ημιτελικό του Πρωταθλήματος Futsal, έκανε το 2-1 στις νίκες σε βάρος του αντιπάλου της και προκρίθηκε στον τελικό. Ο ψεσινός τελευταίος ημιτελικός της Ανόρθωσης με το ΑΠΟΕΛ ήταν συναρπαστικός και μέχρι το τελευταίο λεπτό, η πρόκριση παιζόταν. Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 1-0, η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα με 3-1, το ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 3-2 για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2,  40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με σκόρερ τον Κόκκινο.

MATCH-POST: Ήττα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στο «Κίτιον» από την Ανόρθωση με 4-2 στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Futsal και αποκλείστηκε. Τα τέρματα της ομάδα μας σημείωσαν οι Περικλέους και Leo.

Η ομάδα μας δυστυχώς έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισαν να σκοράρουν με τον Περικλέους. Πριν και μετά το τέρμα έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που σκόραρε δυο τέρματα και πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ του 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η Ανόρθωση πέτυχε τρίτο τέρμα, αλλά η ομάδα μας μείωσε και κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας έπεσαν στο κενό και 1 λεπτό πριν το τέλος ο αντίπαλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Γιώργος Πλατής: Ρακβααγκ, Αλεξίου, Λέο, Καράσκο, Ομήρου, Ζαντής (ΑΤ), Στυλιανού, Χριστοδούλου, Ιακώβου, Μάκνο, Πλατή

PRE-POST: Παθιασμένοι για την πρόκριση

Τη νίκη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Futsal αναζητεί ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με την Ανόρθωση στο «Κίτιον». Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 6.

Με πίστη και αισιοδοξία θα μεταβεί στη Λάρνακα η ομάδα μας για το παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Ανόρθωση. Η ήττα στο «Λευκόθεο» πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να επιστρέψουν στη Λευκωσία με την πολυπόθητη νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Magno τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]