ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η Ενίσχυση στην ομάδα μας (AntiVirus)


Ενίσχυση

Αφού φεύγουν Μπαράλ, Κάνιας και Γιαμπερέ αποδεικνύεται ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, επομένως η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού κρίνεται πολύ σημαντική.

Στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε καλυμμένοι. Ο Πάρντο πρέπει να μείνει. Είναι ένας σίγουρος, έτοιμος και έμπειρος τερματοφύλακας ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας και ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία να φύγει.

Αμυντικοί-Σέντερ Μπακ: Υπάρχει ο Μερκής, ο Νικόλας Ιωάννου και εκτός απροόπτου ο Ρουέδα που συμφώνησε με τη διοίκηση. Πρέπει όμως να ψάξουμε για ακόμη ένα ένα καλό αμυντικό, ο οποίος θα είναι ιδανικό, αν μπορεί να παίξει και δεξί μπακ που μαζί με Μιλάνοβ και Αρτυματά θα μπορούν να καλύψουν τη θέση αυτή.

Αριστερό μπακ: Είμαστε καλυμμένοι από Λάγο, Νικόλα και Αλεξάνδρου (ο οποιος μπορεί να παίξει και χάφ), αλλά σίγουρα η περίπτωση Φορτούνα είναι ενδιαφέρουσα, γιατί είναι ένας καλός νεαρός, με χαμηλό κασέ, ο οποίος μπορεί να σου καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ακόμη κι αν δεν χρειαστεί να παίξει βασικός, θα δείξει αν αξίζει για του χρόνου ή και για επένδυση.

Κόφτη ή εξάρι: Η διοίκηση πρέπει να ψάξει για ένα ισάξιο παίκτη του Μοράϊς σε καλή ηλικία, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση οικονομική.

8αρι: Είναι επιτυχία που ανανεώσαμε με Βινίσιους, ένα παίκτη που ξέρει την ομάδα, αρκετά καλός και έμπειρος, που στην καλή του μέρα κάνει τη διαφορά και ίσως ακόμη να δώσει βοήθειες και σαν αμυντικός μέσος. Μαζί με τον Αρτυματά, (ο οποίος μπορεί να δώσει βοήθειες και στη μεσαία γραμμή, πολλά υποσχόμενος, φτάνει να πάρει ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτεί) και Εμπεσίλιο, που θα μείνει στην ομάδα, λόγω συμβολαίου αλλά και αφού έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά και τον Μπερτόλιο που υπολογίζεται σαν 8-10αρι γεμίζουν τις θέσεις του κέντρου.

Φτερά: Στο αριστερό φτερό υπάρχει ο Αλωνεύτης, ο Εφραίμ ακόμα και ο Αλεξάνδρου. Ο Βάντερ δεν έχει θέση στο ρόστερ και πρέπει να φύγει αφού δε δικαιολογεί τη θέση που κρατά σαν ξένος. Σίγουρα δε χρειαζόμαστε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής προσθήκη ακόμη κι αν φύγει ο Βάντερ.

Δεξί φτερό. Στη θέση του δεξιού φτερού το πιο πιθανόν είναι ότι αδειάζει με τη φυγή του Γιαννιώτα και χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό δεξί χάφ με χαρακτηριστικά του Δημήτρη Χριστοφή που ίσως θα ταίριαζε στην ομάδα μας. Έχοντας υπόψη ότι μπορεί να το καλύψει άνετα ο Εφραίμ ή ίσως ακόμη να βρεις κι ένα 10αρι επιθετικογενή, δεξιοπόδαρο που να μπορεί να παίζει και στο δεξί άκρο ή ακόμη κι ένα επιθετικό που να μπορεί να παίζει στη θέση αυτή.

Με δεδομένο ότι φεύγει ο Μπαράλ ο οποίος σίγουρα δεν έκανε για την ομάδα αλλά και ο Πιέρος, η ομάδα χρειάζεται σίγουρα ένα πολύ καλό επιθετικό που μαζί με τον Ποτέ αλλά και τον Ντε Kαμάρκο θα αποτελέσουν την τριάδα των επιθετικών. Αξίζει να γίνει η οποία υπέρβαση δεδομένου ότι υπάρχει οικονομική άνεση από την πώληση του Πιέρου.

Συμπέρασμα: 

Για να βγει ο προγραμματισμός, με τους περιορισμούς που υπάρχουν στις θέσεις των ξένων και κοινοτικών, πρέπει να φύγει ο Βάντερ και να πάρεις τουλάχιστον ένα Κύπριο παίκτη (ίσως στο δεξί φτερό ή σέντερ μπακ).

Για να πάρεις ένα επιθετικογενή 10αρι πρέπει να αδειάσουν δύο θέσεις ξένου.

AntiVirus

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]