ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας» Επιχορηγημένο το εισιτήριου του τελικού


Μπράβο στη διοίκηση για την απόφαση της να επιχορηγήσει το εισιτήριο του τελικού.   
Επιχορηγημένο εισιτήριο τελικού για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να απευθυνθεί προς όλους τους φίλους ΑΠΟΕΛίστες που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και να τους ευχαριστήσει για την διαχρονική τους στήριξη προς την ομάδα. Σε μια δύσκολη και επίπονη χρονιά που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας σε ότι αφορά στο κεφάλαιο πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά και που ταυτόχρονα αποσκοπεί και στην κατάκτηση του κυπέλλου, σταθήκατε, ο κάθε ένας από την πλευρά του, δίπλα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας σε ότι αφορά στο γεγονός ότι προσφέρατε οικονομικά στην ομάδα μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επιλεγμένη πολιτική για μείωση εισιτηρίου στους τελευταίους αγώνες με μοναδικό σκοπό τη μαζικότερη υποστήριξη προς την ομάδα ότι αντιμετωπίστηκε με κατανόηση από μέρους σας αλλά ταυτόχρονα λειτούργησε κατά ένα μικρό ποσοστό εις βάρος σας.

Για αυτό και έχει αποφασιστεί πέρα από την μη τοποθέτηση περαιτέρω οικονομικής επιβάρυνσης στην τιμή εισιτηρίου του Τελικού Κυπέλλου Coca-Cola, η οποία έχει οριστεί στα €20, όπως η εταιρεία επιχορηγήσει το εισιτήριο για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας με €5, δηλαδή ο κάτοχος θα έχει ως τιμή αγοράς τα €15. Θα υπάρξει περίοδος προπώλησης μόνο για τους κατόχους διαρκείας μέχρι και το Σάββατο. Λεπτομέρειες για την προπώληση του τελικού θα δημοσιευτούν σε σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]