ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Καραπαπά πονάς..


Έχει ξεσαλώσει ο έμμισθος εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Καραπαπάς και με εντολές του μεγάλου αφεντικού του, καταφέρεται ο λιμοκοντόρος μούτσος του μεγάλου λιμανιού, κατά του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, κάτι που ανάγκασε την εταιρεία μας, να πέσει στο επίπεδο του ρέμπελου Καραπαπάρα, για να του απαντήσει και να του απονείμει το «όσκαρ βλακείας..!!»

Πονάει ακόμη ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός Καραπαπάρα;

Η απάντηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ
«Προφανώς ο κ. Καραπαπάς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και για αυτό εκτίθεται όχι μόνο για το επίπεδο της αναφοράς του αλλά και για την ίδια την ουσία της δημοσίευσης του. Καλό είναι λοιπόν να πληροφορηθεί ότι πέρα από την ομάδα της Δανίας καμία άλλη ομάδα δεν έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, για τον ποδοσφαιριστή.

Για την πώληση De Vincenti, να μην έχει καμιά έννοια ο κ. Καραπαπάς. Αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ και οι μέτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν για ότι θέλουν.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπόλογοι μόνο έναντι της Γενικής Συνέλευσης.

Βεβαίως επειδή στην Κύπρο είμαστε ιδιαίτερα φιλόξενοι και παρά το ότι ο κ. Καραπαπάς δεν είναι μέτοχος στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσαμε να τον φιλοξενήσουμε και να μας εκφράσει ενώπιον και των μετόχων, τις απορίες του.

*Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις αναφορές του κ. Καραπαπά, ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα.»

Η πρώτη ανάρτηση του Καραπαπάρα:



Στην απάντηση του ΑΠΟΕΛ, επανήλθε με νέα επίθεση κατά του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, το έμμισθο τσιράκι του αρχιμαφιόζου του Ελληνικού ποδοσφαίρου Καραπαπάρας... που είναι όμως ανάξιο  σχολιασμού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]