ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παν.Συ.Φι. Τουρνουά Φούτσαλ


Τουρνουά Φούτσαλ Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά φούτσαλ την Παρασκευή 26 Μαϊου στα γήπεδα του δήμου Αγλαντζιάς (τέρμα της οδού Καθαρής, μετά το κολυμβητήριο Αγλαντζιάς).  Όλα τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν ως εισφορά στον σύνδεσμο “ Ένα Όνειρο – Μια Ευχή”, που ενισχύει οικονομικά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις.

Το κόστος συμμετοχής της κάθε ομάδας θα είναι στα €40.  Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται καθημερινά στον κεντρικό σύνδεσμο και τηλεφωνικός στο 99262114 Η κάθε ομάδα θα πληρώνει την συμμετοχή της την Παρασκευή στα γήπεδα.  Στο χώρο θα υπάρχει φαγητό και ποτό, που πάλι μέρος των καθαρών εσόδων θα ενισχύσει την εισφορά που θα δοθεί στον σύνδεσμο “ Ένα Όνειρο – Μια Ευχή”.

Την εκδήλωση θα στηρίξει και η ποδοσφαιρική μας ομάδα με την παρουσία ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας μας ομάδας.  Επίσης επί της ευκαιρίας ως σύνδεσμος θα τιμήσουμε και επίσημα τον επιθετικό της ομάδας μας Πιέρο Σωτηρίου για την συνεισφορά του τα τελευταία 4 χρόνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγλαντζιάς για την παραχώρηση των γηπέδων φούτσαλ, στηρίζοντας και ο ίδιος την προσπάθεια μας για την συλλογή ενός σεβαστού ποσού.

Αναμένουμε ότι τα μέλη μας και γενικά η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ θα στηρίξει το τουρνουά με την συμμετοχή του αλλά και την παρουσία του στην εκδήλωση.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]