ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Περίπλοκη η περίπτωση ΚΑΡΛΑΟ και εντελώς απομακρυσμένη» Ε.Τ.


«Αυθαίρετη η μετάδοση από τους Πολωνούς, χωρίς να μας πουν κάτι και γι’ αυτό διακόπηκε» η εξήγηση του επίσημου ΑΠΟΕΛ, διαμέσου το Ε.Τ. της ποδοσφαιρικής εταιρείας Νεκτάριου Πετεβείνου, που μίλησε το μεσημέρι στον Στέλλα του SUPER SPORT FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ:

Για το φιλικό με την Πανιώνιο…
«Υπάρχει η πρόθεση για της 5 Ιουλίου του μήνα και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα γίνει το φιλικό στο ΓΣΠ στις 20:00»

Για την προετοιμασία…
«Ανεξαρτήτως προβλημάτων πρέπει η προετοιμασία να συνεχιστεί για να έχουμε μια ομάδα έτοιμη για τις 12 Ιουλίου. Είχαμε κάποια δυσάρεστα μηνύματα ειδικά με τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου ο οποίος είναι στη Ρώμη για την εγχείρηση. Μετά θα αρχίσει η αποθεραπεία και θα τον περιμένουμε να επιστρέψει δυνατός. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για το ΑΠΟΕΛ, θα τον περιμένουμε γιατί έχει πολλά να δώσει για πολλά χρόνια. Για τους υπόλοιπους τραυματίες θα γίνει μια επαναξιολόγηση με την επιστροφή του γιατρού για να δούμε ποιος θα είναι το πρόγραμμα επαναφοράς του χρονιά. Ο Μιλάνοφ βελτιώνεται αισθητά σε σχέση με τον Ρουέδα και ελπίζουμε ότι και ο Ρουέδα θα προλάβει τις πρώτες αναμετρήσεις. Είναι σημαντικό το στάδιο αυτή την στιγμή που ο προπονητής βλέπει και αποφασίζει για κάποια πράγματα»

Για τους αμυντικούς που εξετάζονται…
«Η πραγματικότητα είναι ότι εξ’ ανάγκης αλλάζει το πλάνο με προτεραιότητα απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Ο Φίσερ εξετάζεται αφού είναι στο Μιστράλ, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις».

Ψάχνετε για αριστεροπόδαρο;
«Είναι σημαντικό να βρούμε αριστεροπόδαρο. Δεν είναι απόλυτο αυτό αλλά το σημαντικό είναι να βρούμε ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει άμεση λύση και θα έχει και ποιότητα».

Για τον Καρλάο…
«Ο Καρλάο είναι δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση. Έχει συμβόλαιο, παίρνει τριπλάσια από αυτά που έπαιρνε στο ΑΠΟΕΛ και σε περίπτωση δανεισμού θα γίνει πάλι υπέρβαση. Είναι σαφώς απομακρυσμένη μια τέτοια περίπτωση».

Μπήκατε σε συζητήσεις με αμυντικούς;
«Δεν μπήκαμε σε συζητήσεις αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες».

Για την απόκτηση επιθετικού…
«Αυτό είναι η απόφαση και η πρόθεση αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα τα επόμενα 24ωρα. Το μεταγραφικό παζάρι ανοίγει, αυξάνονται οι επιλογές και αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Θα το δούμε και αυτό το θέμα αλλά δεν είναι προτεραιότητα για τους πρώτους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες».

Για την διακοπή της μετάδοσης του φιλικού με την Άρκα Γκντίνια…
«Η θέση του ΑΠΟΕΛ είναι απλή. Υπογράφηκαν συμβόλαια που δεν προϋπόθεταν μετάδοση και αυτό έγινε αυθαίρετα από τους Πολωνούς χωρίς να μας πουν κάτι και γι’ αυτό διακόπηκε η μετάδοση».

Για το θέμα Σόουζα…
«Δεν διαφοροποιήθηκε κάτι. Το θέμα Σόουζα είναι θέμα της ΑΕΛ με τον παίκτη».

Για τον Βάτερμαν…
«Ο Βάτερμαν δεν επέστρεψε, περνά τον δικό του Γολγοθά γιατί έχασε την γιαγιά του πριν από πέντε μέρες και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η μητέρα του. Είναι λεπτό ζήτημα, είμαστε δίπλα στον ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει θέμα ότι έχασε κάποιες προπονήσεις, μακάρι να γίνει καλά η μητέρα του».

Αύριο το επόμενο φιλικό με την Σαμσρέντια;
«Είναι ομάδα α΄ κατηγορίας Πολωνίας μιας και πήρε το πρωτάθλημα στην β΄ κατηγορία, είναι πιο προχωρημένη από εμάς σε επίπεδο προετοιμασίας και τα φιλικά είναι εκεί για να μπορέσει ο κύριος Μπέιν να δει κάποια πράγματα, να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δει αν αυτά που δουλεύει εκφράζονται στο γήπεδο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]