ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Καλή ομάδα με Ευρωπαϊκή πορεία»


«Σαν ομάδα με σοβαρή Ευρωπαϊκή πορεία», χαρακτήρισε την ΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβείνος, μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη.

Ο εκπρόσωπος των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε για την κλήρωση με την F19 Ντούντελανζ αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Αναλυτικά:


Για την κλήρωση: 
«Σίγουρα νομίζω όμως πως ανεξαρτήτως το ποιος θα ήταν ο αντίπαλος μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει για να κάνουμε το πρώτο βήμα. Όπως τα όρισε η προκλήρωση ήταν 4 ομάδες και ένα ζευγάρι εμείς θα έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας. Η Ντούντελανζ είναι μια καλή ομάδα. Έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις και το 2013 έπαιξαν σε 3εις γύρους όταν και απόκλεισαν την Σάλτζμπουργκ. Δεν έχει να παρουσιάσεις άλλες μεγάλες προκρίσεις και εμείς θα πρέπει να είμαστε ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει».

Για το αν έχουν δει την Ντούντελανζ: 
«Αυτό είναι θέμα του προπονητή και του αναλυτή μας. Εμείς κάνουμε μόνο μια επιφανειακή ανάγνωση. Από εκεί και πέρα ο αναλυτής θα κάνει την δουλειά θα πει στον προπονητή τα θετικά και τα αρνητικά ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για το γεγονός πως υπάρχουν εκπλήξεις:
 «Είναι γι’ αυτό που είπαμε πως ο αναλυτής πρέπει να κάνει τη δουλειά. Αν ήταν η θεωρία τότε δεν θα συζητούσαμε καν. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι ομάδες που αγωνίζονται στον πρώτο γύρο. Η συγκεκριμένη αντίπαλος λίγο πολύ ξεκινά την ίδια περίοδο με εμάς και θα είναι στα ίδια επίπεδα προετοιμασίας με εμάς».

Για το γεγονός πως ο 2ο προκριματικός είναι ίσως ο πιο σημαντικός: 
«Σε αυτό τον προκριματικό γύρο παίζεις όλη σου την Ευρωπαϊκή δουλειά καθώς αν αποκλεισθείς τελείωσε. Είναι γι’ αυτό που θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και που αντιμετωπίζουμε με πάσα σοβαρότητα αυτόν τον γύρο. Θέλουμε να πετύχουμε στη νέα σεζόν. Θέλουμε να προσθέσουμε βαθμούς στην Ευρώπη μιας και η χρονιά που φεύγει (από την πενταετία) δεν είναι καλή και μπορούμε να κερδίσουμε πολλά».

Για το γεγονός πως ο πρώτος αγώνας είναι εντός: 
«Είναι πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι πρώτα εκτός αλλά ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τον Όαρ: 
«Όταν προκρίνονται ποδοσφαιριστές στη λίστα των υποψηφίων λίγο πολύ συγκεντρώνονται τα στοιχεία που χρειάζονται. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει απόψε από Αυστραλία στην Πολωνία και θα κάνει τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει. Από τη φάση της επιλογής ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε. Το οικονομικό ήταν κάτι που μας προβλημάτισε. Δεν θα έχουμε πρόβλημα με το οικονομικό, δεν θα πληρώσουμε την ομάδα του εκτός και αν περάσουμε σε ομίλους, ανάλογα βέβαια στο αν θα περάσουμε στο Europa League ή στο Champions League. Δεν υφίστανται επίσης συμβόλαια 400 χιλιάδων και μπόνους για κάθε χρόνο, όπως γράφτηκε.

Για τις επόμενες κινήσεις: 
«Είναι δεδομένο πως ένας τερματοφύλακας δεν θα εγγραφεί και έτσι θα έχουμε ακόμη μια θέση. Ψάχνουμε ένα ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Ποτέ και Ντε Καμάργκο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια πλήρες σύνθεση της επιθετικής μας γραμμής. Έχουμε τους δυο που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στον 2ο προκριματικό αλλά θέλουμε στον 3ο προκριματικό να τον έχουμε μαζί μας»

Για την προετοιμασία: 
«Έχουμε μπει στα βαθιά, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Ήρθαν οι διεθνής αλλά και ο Ρομό και συνεχίζονται οι προπονήσεις. Στις 24 είναι το πρώτο φιλικό με την Κυπελλούχο Πολωνίας, στις 27 με την πρωταθλήτρια δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας και στις 29 με την πρωταθλήτρια της Λετονίας».

Για τους δανεικούς: 
«Μόλις προκύψει οποιαδήποτε συμφωνία για δανεισμό θα υπάρξει ανακοίνωση. Υπάρχει ενδιαφέρον όμως μέχρι στιγμής δεν προέκυψε συμφωνία. Θέλουμε να δώσουμε ποδοσφαιριστές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας για να πάρουν παιχνίδια πάνω τους».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]