ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η ομιλία του προέδρου ΠΟΤΑΜΙΤΗ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου ΑΠΟΕΛ


Η ομιλία του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2017 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Αγαπητοί φίλοι μέλη του ένδοξου Σωματείου μας,

Σας καλωσορίζω στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Στο φετινό απολογισμό θα ήθελα να αρχίσω αντίστροφα αναφέροντας ότι δυστυχώς ενώ εκπροσωπούμε το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή Σύλλογο του τόπου νιώθουμε ότι παλεύουμε μόνοι μας, για να κρατήσουμε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ να μη καταλήξει σε ΠΟΕΛ όπως ήταν και η αρχική ονομασία του Σωματείου μας.

Διαπιστώνουμε ότι με λόγια όλοι ενδιαφέρονται και θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να είναι πρώτο παντού (κάποιοι μάλιστα το απαιτούν αυτό) αλλά όταν πρέπει να κάνουν οι ίδιοι το ελάχιστο για το Σωματείο τους, είτε με την πληρωμή της ετησίας συνδρομής, είτε με την παρουσία τους στο Λευκόθεο, απλά γυρίζουν την πλάτη.

Ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει ενεργά εξοφλημένα μέλη σε όλες τις κατηγορίες μόνο 319 άτομα!

Από αυτά τα 319 άτομα απουσιάζουν γνωστοί ΑΠΟΕΛίστες, παλιοί παράγοντες μέχρι και πρώην πρόεδροι.

Το ελάχιστο που μπορεί ένας ΑΠΟΕΛίστας να κάνει για τον ΑΠΟΕΛ είναι να πληρώνει την ετήσια του συνδρομή. Αν θέλουμε όλοι τοΝ ΑΠΟΕΛ να είναι δυνατό και να πρωταγωνιστεί παντού τότε ας κάνουμε αυτό που επιβάλλεται.

Είναι τίτλος τιμής και όχι βάρος να είσαι μέλος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας!

Όπως είναι ήδη γνωστό όταν αναλάβαμε στα μέσα Ιουλίου του 2016 διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα υπόλοιπο σε απλήρωτα ποσά της σεζόν 2015-16, 224,000 + ακόμα 22,000 σε δικαστικές υποθέσεις, ποσά που έπρεπε να εξοφληθούν.

Στο ταμείο τότε δεν υπήρχε ούτε ευρώ. Μάλιστα οι εργαζόμενοι στα γραφεία του Σωματείου ήταν απλήρωτοι για τον μήνα Ιούνιο και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πληρώσουμε άμεσα με προσωπικά λεφτά κάποιων από εμάς τους μισθούς των υπαλλήλων.

Όσον αφορά στα προβλεπόμενα έσοδα για την σεζόν πέραν από ότι προέβλεπε το συμβόλαιο με την εταιρεία και το συμβόλαιο για το νερό ΑΠΟΕΛ (το οποίο εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι δεν είναι και τόσο δεδομένο) άλλα έσοδα δεν υπήρχαν.

Με αυτά τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, δηλαδή από την μια το χρέος και από την άλλη ελάχιστα έσοδα έπρεπε άμεσα να λάβουμε δραστικές αποφάσεις.

Όσο και αν και εμάς μας ενοχλεί περισσότερο να έχουμε ομάδες που να μην πρωταγωνιστούν έπρεπε να διασφαλίσουμε το μέλλον του συλλόγου μειώνοντας τον προϋπολογισμό και κάνοντας οικονομικό και οργανωτικό νοικοκύρεμα που ήταν απόλυτη ανάγκη.

Θέλουμε τίτλους αλλά θέλουμε και την υγιή λειτουργία του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή την στιγμή όλοι οι αθλητές προπονητές για την περίοδο 2016-17 είναι εξοφλημένοι, όμως, υπάρχουν ακόμη χρωστούμενα από την περίοδο 2015-16. Έχουμε καταφέρει να εξοφλήσουμε περίπου 147 χιλιάδες από αυτά αλλά ακόμα υπολείπονται ακόμη περίπου 100 χιλιάδες για να εξοφληθούν όλα.

Ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει 11 τμήματα κάτω από την σκέπη του και προσπαθούμε όλα να προχωρούν μπροστά προβάλλοντας το όνομα και φέρνοντας επιτυχίες στον σύλλογο μας.

Παρά το μειωμένο προϋπολογισμό είχαμε αρκετές επιτυχίες τόσο στα μεγάλα αθλήματα στην Ευρώπη όσο και τα πιο μικρά αθλήματα τα οποία αναπτύσσονται και προβάλουν το ΑΠΟΕΛ παντού.

Είναι ένα δύσκολο έργο αλλά με προσπάθεια όλων το αποτέλεσμα στο τέλος μας κάνει υπερήφανους.

Υπάρχει μια καλή σχέση με εταιρεία αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και να υπάρξει καλύτερος συντονισμός ειδικά στο εμπορικό τομέα στο οποίο μπορούμε από κοινού να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερα έσοδα για το ΑΠΟΕΛ.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και παρουσία σας εδώ και είμαι στην διάθεση σας για συζήτηση και απάντηση οποιονδήποτε αποριών σας σε όσα ανέφερα ή και θέματα τα οποία δεν έχω αναφέρει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]