ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ευχαριστημένος που δεν δέχθηκε γκολ από το συνοικιακό μπακάλικο


Ένα τραγικό ΑΠΟΕΛ που δεν βλεπόταν με τίποτα και μ' ένα προπονητή αλλού για αλλού, που ακόμη πανηγυρίζει με την τύχη του που δεν δέχθηκε γκολ από το συνοικιακό μπακάλικο της Ντούντελανζ το οποίο μας έκανε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες μέσα στη Λευκωσία.

Τόσα χρήματα πεταμένα στον αέρα για να κάνουμε ομάδα και κατεβήκαμε στον πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό αγώνα με 10 από τους 11 περσινούς ποδοσφαιριστές, ενώ στην αλλαγή του ΟΑΡ, έγιναν 11 στους 11.

Η χειρότερη ενδεκάδα που μπορούσε να είχε ο ΑΠΟΕΛ με αρκετά ατομικά λάθη, ιδιαίτερα από τους παλιούς. Με τη νίκη έκανε μεν το πρώτο βήμα, αλλά σε όλα τα άλλα... κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα και αν την επόμενη εβδομάδα δεν έρθει η πρόκριση στο Λουξεμβούργο, η Ολλανδία είναι δίπλα και να μείνει σπίτι του και μετά να υποβάλετε όλοι τις παραιτήσεις σας και να αναλάβουν άλλοι.

Δεν υπάρχει χρόνος για νέα πειράματα και ούτε είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος για να διορθώσω τα λάθη μου στην πορεία, είναι νόκ-άουτ (ευτυχώς διπλοί) αγώνες κι αν δεν πάρω την πρόκριση, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει γίνει αποέλ μέσα σε μια νύχτα.

Ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του.. ο ΑΠΟΕΛ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του!!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 comments :

  1. Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα. Πάντως με προβλημάτισε ξανά η ανάπτυξη της ομάδας κυρίως από τον άξονα. Μπερτολιο και Βινισιους είναι παίκτες παγκου και όχι βασικοί.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Μοράις έπρεπε να είναι παίκτης πάγκου εδώ και 2 χρόνια. Βάρυνε, έγινε αργός και έχασε όλα του τα καλά στοιχεία, το ξεπέταγμα, το άλμα, το τάκλιν και τη σβελτάδα σαν κόφτης. Γι' αυτό κάμνει και τόσα φάουλ. Σαν play maker του λείπει η ντρίπλα.Το μόνο που του έμεινε είναι το όνομα κσι η προσφορά του. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση τόσο το καλύτερο.

      Delete
  2. IMASTE GIA TA MBAZA ! ELA MIZADORE....FAE KIALLA...BORIS !

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]