ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Igor de Camargo: «Μας εξέπληξε η Dudelange.. Θα βρούμε τον τρόπο να επιβάλουμε το παιγνίδι μας»


«Αυτό δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ - Μας εξέπληξε η Dudelange»

Στην ιστοσελίδα "lequotidien.lu" του Λουξεμβούργου, παραχώρησε συνέντευξη ο Βραζιλιάνος ΦΟΡ του ΑΠΟΕΛ  Ιγκόρ ντε Καμάργκο.

Igor de Camargo : 
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, με έξυπνη τακτική, δυνατή, με αντοχές και με καλές επιστροφές μόλις έχαναν την μπάλα. Δεν επηρεάστηκαν από τις ψηλές θερμοκρασίες της Λευκωσίας.

Από τη μεριά μας, δεν είμασταν καλοί και δεν πήραμε αυτά που έπρεπε από το παιγνίδι. Αντιμετωπίσαμε το παιγνίδι πολύ χαλαρά αλλά αύριο ελπίζουμε να παρουσιαστούμε με τον καλό μας εαυτό.
Συνήθως παίζουμε πολύ καλύτερα, ιδιαίτερα αν συγκρίνειw τι πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ που είδατε στη Λευκωσία. Πρέπει να θυμάστε πως ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, μετά από σύντομη προετοιμασία η οποία άρχισε στις 14 Ιουνίου».
Αντιμετώπισα την Dudelange  σε φιλικό παιγνίδι όταν έπαιζα στην Standard Liege. Δεν θυμάμαι αρκετά πράγματα, όμως την μελετήσαμε καλά και είμαστε προετοιμασμένοι.
ΕΡ: Μήπως υποτιμήσατε την Dudelange  επειδή είναι μια ομάδα από το Λουξεμβούργο?
Όχι, σίγουρα όχι. Είναι η δική μου εκτίμηση, αλλά δεν νομίζω κανένας από τα παιδιά να υποτίμησε την Dudelange. Από την άλλη όμως είδα και πολλές χαμένες μπαλιές και αχρείαστες κινήσεις. Όπως είπα, ήταν μόνο το πρώτο μας επίσημο παιγνίδι και σίγουρα θα βρούμε τον ρυθμό μας στη συνέχεια. Τα στοιχεία που μας έλειψαν στον πρώτο αγώνα, σίγουρα θα τα έχουμε στον επαναληπτικό.
ΕΡ: Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού?
Ο Στόχος μας είναι οι Ομίλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και να γινόμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.
ΕΡ: Άξιζε η να χάσει η Dudelange?
Ο κάθε αγώνας έχει την ιστορία του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μας εξέπληξε η Dudelange αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιγνίδι.
Interview Julien Carette / Μετάφραση APOELGROUP TEAM
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]