ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προς επιβεβαίωση της αλήθειας, οι φωτογραφίες και το video (στην ανακοίνωση συφι ανόρθωσης)

 Δυστυχώς παρά το ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση από μέρους μας να επανέλθουμε και παρά το ότι έγιναν επαφές σε επίπεδο προέδρων μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, στην προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση δυστυχώς η ανακοίνωση του πανσυφι Ανόρθωσης μας αναγκάζει να αναφέρουμε τα εξής.

(Στον πάτο (εκεί που πρέπει να βρίσκεται κι η προσφυγική ομάδα) του άρθρου, η προκλητική ανακοίνωση του πανσυφί ανόρθωσης)

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ψεύδεται ούτε για τα άτομα με τις κουκούλες ούτε για το άτομο με μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποίησε για να σκίζει φανέλες. Επίσης επαναλαμβάνει ότι δυστυχώς κτυπήθηκαν παιδιά και ηλικιωμένη γυναίκα από τους συγκεκριμένους οπαδούς που παράνομα και με βίαιο τρόπο εισήλθαν στην κερκίδα.

Προς επιβεβαίωση της αλήθειας, οι φωτογραφίες και το video που επισυνάπτεται.

ΒΙΝΤΕΟ:
apoelfcofficial/videos

.

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ.

Η απάντηση του Παν.Συ.Φι για τα όσα έγιναν στο Δασάκι
16/07/2017 0
Σαν Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με το χθεσινό συμβάν το οποίο πήρε περισσότερες διαστάσεις από την πραγματικότητα. Ορισμένα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης (γιατί περί αυτού πρόκειται), διαστρεβλώνοντας την αλήθεια προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη περί αλητείας και περί διαφόρων άλλων επιθέτων τα οποία “παίζουν” από ανίδεους και από άτομα ως επί το πλείστο που δεν ήταν παρών. Με αυτούς δεν θα ασχοληθούμε γιατί δεν αξίζει αλλά θα ασχοληθούμε με τον “αυτόπτη μάρτυρα” και με την ανακοίνωση των σκατάων. Έχουμε και λέμε για να ακουστούν τα πράγματα με το όνομα τους.

1. Κανένας δεν πήγε με κουκούλες και με κανένα αντικείμενο στα χέρια.
2. Καμιά πόρτα δεν παραβιάστηκε γιατί ήταν ορθάνοιχτη.
3. Κανένας οικογενειάρχης ή γυναικόπαιδα δεν χτυπήθηκαν από πλευράς μας.
4. Καμιά Γιαγιούλα δεν έπεσε από εμάς αλλά από όσους “ultras” προσπάθησαν να σώσουν τα τομάρια τους παρασύροντας την.
5. Η Γιαγιούλα σηκώθηκε από άτομα με ΜΠΛΕ φανέλες.
6. Αν θέλαμε, οι δικοί σας παρόντες θα ήταν νοσοκομείο και όχι απλά η γιαγιούλα καταλάθος τραυματίας. Αυτά θα ήταν ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Στο σημείο αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ όποιον ήταν παρών και έχει βίντεο ή υλικό που αποδεικνύει πως τα πιο πάνω δεν ισχύουν ας το δημοσιεύσει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα.

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε ΟΛΟΥΣ ή να μάθουν ΟΛΟΙ που δεν γνωρίζουν τους λόγους που κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν γιατί ο κόσμος της Ανόρθωσης υπέφερε αρκετά από τα καφριλίκια των πρωτευουσιάνων με τα πορτοκαλιά. Τι να πρωτοθυμηθούμε;
* Τον ξυλοδαρμό του φιλάθλου μας έξω από το “Αντ. Παπαδόπουλος” μπροστά από το μικρό του υιό;
* Τα περσινά καμώματα των νταήδων του μανιταρά στο ΠΑΠ με το τέλος του αγώνα σε ανυποψίαστες οικογένειες πάνω στον κύριο δρόμο; Που ανάγκασαν μάλιστα την αντίδραση μελών μας για να σώσουν τους φιλάθλους μας με αποτέλεσμα τις 7 συλλήψεις δικών μας;
* Το προκλητικό ανεβοκατέβασμα του πανιού με την επιγραφή “Συφί Αμμοχώστου” το οποίο ξανατύπωσαν σε νέα μορφή αφού τους πιάσαμε το πρώτο;
* Τα προκλητικά πανιά ενάντια στους πρόσφυγες και στην Αμμόχωστο από τους κατά τ´άλλα “πατριώτες”;
* Την ενοχλητική παρουσία μερικών μελών τους με συνθήματα σε τοίχους στην περιοχή Ελ. Αμμοχώστου παρά τις προειδοποιήσεις που έλαβαν;

ΟΧΙ “ΚΥΡΙΟΙ”. Αυτά όλα έλαβαν πλέον τέλος. Στις περιοχές τις δικές μας δεν υπάρχουν πλέον αυτά. Όποιος δεν προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα θα παίρνει αυτά που του αξίζουν. Στην λευκωσία σας, ότι θέλετε κάντε. Σε οπαδικό επίπεδο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποιον θέλει και όποιος ενεργεί εις βάρος της ομάδας και των φιλάθλων μας.

Υ.Γ. Προς τους φιλάθλους της δικής μας ομάδας που εξέφρασαν κάποιες απόψεις περί ατόμων που ζημιώνουν το Σωματείο ας ξαναδιαβάσουν το πιο πάνω κείμενο μέχρι να εμπεδώσουν τόσο την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο και τους ΛΟΓΟΥΣ που επιβαλλόταν το χθεσινό συμβάν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]