ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δύσκολο 90λεπτο - Δίπλα μας 400


«Παιχνίδι με παιχνίδι προσδοκούμε να βλέπουμε και πιο βελτιωμένη ομάδα... αλλιώς ξεκινήσαμε κι αλλιώς φθάσαμε ως στο παιγνίδι με την Σλάβια» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας Ν.Πετεβείνος μιλώντας στο ραδιοσταθμό του Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ.

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Σλάβια:
«Είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα γενικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο και μακάρι να περάσουν και οι τρεις, δεν έχει ξανασυμβεί.
Εμείς έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο, το να συμμετάσχει'ς στο Champions League πάντα αποτελεί ένα ξεχωριστό παράσημο και αυτό θέλουμε να πετύχουμε φέτος, ειδικά όταν μετά το τέλος του πρώτου αγώνα έχουμε ένα αποτέλεσμα που καλούμαστε να διαχειριστούμε.
Όπως είπε ο κ. Δώνης θέλουμε να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ που θα πάει στη Πράγα να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και θα πάμε να σκοράρουμε.
Περιμένουμε ένα δύσκολο 90λεπτο.
Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι ήμασταν μέχρι στιγμής για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ:
«Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ανεξαρτήτως επίπεδου που έχουμε, χρειάζεται χρόνος. Το ίδιο ισχύει για το ΑΠΟΕΛ. Παιχνίδι με παιχνίδι προσδοκούμε να βλέπουμε και βελτιωμένη ομάδα. Θεωρώ ως ΑΠΟΕΛ το έχουμε δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Αλλιώς ξεκινήσαμε με την Ντούντελανζ, αλλιώς ήταν τα παιχνίδια με την Βιτορούλ και αλλιώς το παιχνίδι με την Σλάβια».

Για την αποστολή:
«Αμφιβάλλω αν θα βγει η αποστολή για την 18αδα, πολύ πιθανό να πάρει επιπλέον ποδοσφαιριστές μαζί του στη Πράγα και οι 18 θα αποφασιστούν τελευταία μέρα πριν το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Ο Αλωνεύτης είχε κάποιες στομαχικές ενοχλήσεις, προπονείται κανονικά. Μπορεί να δούμε κάτι το διαφορετικό στις επιλογές του προπονητή, είναι άλλα τα δεδομένα τώρα».

Για το κόσμο που θα βρίσκεται στην Πράγα:
«Με βάση την προπώληση μέχρι στιγμής θα είναι άνω των 400. Δεν νομίζω να ξεπεράσουμε τους 500».

Για την ενίσχυση:
«Ακόμη κι αν προκύπτουν οποιεσδήποτε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, η απάντηση είναι πως όλα είναι σε αναμονή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι μια πραγματικότητα».

Για την αναχώρηση για Πράγα:
«Αναχωρούμε στις 10 η ώρα το πρωί. Είναι 3μιση ώρες ταξίδι».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]