ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Διπλή προσοχή» Τα μέτρα ασφαλείας στο σούπερ-καπ


Η αστυνομία ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν στον αγώνα του Σούπερ καπ, ο οποίος ως γνωστό θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανόρθωσης με τους "μαθητές" να υπόσχονται εκπλήξεις... γι αυτό επιβάλλεται διπλή προσοχή, αν θα πάτε.


Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το SUPER CUP μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, μετά από συσκέψεις, που πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 31 Ιουλίου 2017, για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, έχουν αποφασιστεί όπως εφαρμοστούν τα πιο κάτω μέτρα:

Στους οπαδούς της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθούν η ανατολική και η νότια κερκίδα, ενώ στους οπαδούς της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και η βόρεια κερκίδα. Οι προσκεκλημένοι της ΚΟΠ θα καθίσουν στο πάνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και στους χώρους επισήμων της Ανατολικής και Δυτικής κερκίδας.

Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ονομαστικά, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, και σε προπώληση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν από την ΚΟΠ. Ως εκ τούτου την ημέρα του αγώνα, δεν θα ανοίξουν ταμεία.

Στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου, με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας του σταδίου, σε συνεργασία με την Αστυνομία. Για να επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου. Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30. Λόγω και της καθυστέρησης που θα παρατηρείται και από την ταυτοποίηση των στοιχείων, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Ο σωματικός έλεγχος στις εισόδους θα πραγματοποιείται από επιτηρητές στην παρουσία μελών της Αστυνομίας. Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας για να αποφευχθούν αχρείαστες εντάσεις και ταλαιπωρία.

Στον εν λόγω αγώνα θα υπάρξει και ταξιθέτηση των οπαδών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, δηλαδή ο κάθε οπαδός θα κάθεται στην θέση  που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Η λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση, καθώς και στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της βόρειας κερκίδας.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την νότια κερκίδα καθώς και την λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους της.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Η Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένας ωραίος, συναρπαστικός και δίκαιος αγώνας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]