ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ζημιώνει κι ο ΑΠΟΕΛ.. αν δεν προκριθεί Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ


Η πρόκριση της ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοδυναμεί με 250 χιλιάδες ευρώ (τουλάχιστον) στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ.

Και εξηγούμε...

Στην συμφωνία πώλησης του Πιέρου Σωτηρίου στην ομάδα της Κοπεγχάγης, υπάρχει όρος που λέει ότι αν η Δανέζικη ομάδα μπει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα πρέπει να καταβάλει στο ΑΠΟΕΛ ένα επιπρόσθετο ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων ευρώ το οποίο θα αυξάνεται, σε περίπτωση πρόκρισης, με οροφή τις 600 χιλιάδες.

Αν η Κοπεγχάγη περάσει στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (που έχει ήδη περάσει) τότε θα δώσει στο ΑΠΟΕΛ 100 χιλιάδες ευρώ και άλλες τόσες σε περίπτωση πρόκρισης από τους ομίλους στην επόμενη φάση.

Αυτή τη στιγμή οι 250 χιλιάδες βρίσκονται στον αέρα αφού η Κοπεγχάγη έχασε από την ΚΑΡΑΜΠΑΧ στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Άζερμπαϊτζάν, ενώ οι 100 χιλιάδες είναι εξασφαλισμένες αφού έχει ήδη προκριθεί, όπως κι ο ΑΠΟΕΛ.

Ο ΠΙΕΡΟΣ μπήκε σαν αλλαγή με την Qarabağ στο 75'.

- Μια άλλη δημοσίευση, λέει κάτι το διαφορετικό, αφού κάνει λόγο πως κάθε χρονιά που η Κοπεγχάγη θα προκρίνεται στη φάση των ομίλων, στο ταμείο της εταιρείας θα πιστώνονται αυτόματα 100.000 ευρώ. (Ο Πιέρος, υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την Κοπεγχάγη).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]