ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Το μεγαλείο του κόσμου του ΑΠΟΕΛ


«Η πτήση γέμισε μέσα σε λίγες ώρες. Οι οργανωμένοι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνουν τη δική τους εκδρομή...» δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95,00  ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας σήμερα στα ραδιοφωνικά ερτζιανά, για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:
«Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι και να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν τέλειωσε τίποτα. Θέλουμε να μην έχουμε στη σκέψη ότι έχουμε αποκτήσει οποιοδήποτε προβάδισμα. Από το 0-0 στην Πράγα θα υπάρχουν 90 λεπτά που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια αλλά ευελπιστούμε ότι με ακόμη καλύτερη δουλειά μέσα στις επόμενες μέρες, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ:
«Χθες σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές που έχουμε σαν Έθνος, το γεγονός ότι είδαμε τρεις γεμάτες κερκίδες για να δουν και να υποστηρίξουν την ομάδα νομίζω ότι είναι αυτό που αποδεικνύει το μεγαλείο του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Καταφέραμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα. Και η ομάδα και ο κόσμος λειτούργησαν χθες σαν ένα, έτσι ώστε να μπορεί να αλληλοϋποστηρίζει ο ένας τον άλλο. Σαφώς και αιφνιδιάστηκαν οι Τσέχοι στο πρώτο 10λεπτο. Ο κόσμος βλέποντας την ομάδα γίνεται πιο έντονος, η ομάδα νοιώθοντας τον κόσμο αποκτά μεγαλύτερη ένταση. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την υποστήριξη αλλά και για την άρτια συμπεριφορά. Δεχτήκαμε συγχαρητήρια από την UEFA για την παρουσία του κόσμου. Θέλω επί μέρους να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Νότια κερκίδα».

Για τον επαναληπτικό στην Τσεχία:
«Κάθε ομάδα όταν επικαλείται τον νόμο της έδρας της, δεν πρέπει να το παίρνουμε μόνο σαν δικό μας πλεονέκτημα. Το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η Σλάβια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Αυτό το πλεονέκτημα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με σωστή τακτική, με παρουσία κόσμου αλλά κυρίως έχοντας διορθώσει κάποια μικρά λάθη τα οποία παίζουν ρόλο.Το 2-0 μας έφερε να αντιμετωπίζουμε εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι. Θα πάμε στην Τσεχία για να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και αν είναι δυνατόν να σκοράρουμε».

Για τα εισιτήρια που δικαιούται ο ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό:
«Η πτήση γέμισε μέσα σε λίγες ώρες. Οι οργανωμένοι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνουν τη δική τους εκδρομή. Μας αναλογούν γύρω στα 1000 εισιτήρια».

Αν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού:
«Δεν υπάρχει κάτι το σοβαρό. Υπάρχει πάντα η κόπωση και κάποια χτυπήματα αλλά πάντα πρέπει να περιμένεις 24 ώρες για να γνωρίζεις τι συμβαίνει».

Για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» του Εμπεσίλιο και κάποιων άλλων παικτών:
«Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι πολύ μεγάλη αρετή. Ο Εμπεσίλιο ήταν ο ίδιος παίκτης που ήρθε τον περασμένο Γενάρη. Ακούσαμε πάρα πολλά. Απορούμε από πού πηγάζουν. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να τα αφήνεις πίσω. Πολλά πράγματα που διαβάζουμε δεν έχουν καμία υπόσταση. Η πραγματικότητα πολλές φορές είναι άλλη».

Για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ το φθινόπωρο:
«Υπάρχει το πλάνο για το πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πολλοί παίκτες βρίσκονται σε στάδιο αναμονής. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα πλούσιο ρόστερ που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι να υποστηρίζουμε τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]