ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τρίτη θέση στο τουρνουά Φούτσαλ


Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 3-1 την ΑΕΚ Αθηνών στο Φούτσαλ

Η ΑΕΚ Λάρνακας κατέκτησε το Nicosia Futsal Cup κερδίζοντας στον τελικό την ΑΕΛ. Στην κανονική διάρκεια ο τελικός ήταν ισόπαλος 4-4, ενώ οι Λαρνακείς κέρδισαν 3-2 στα πέναλτι, με τον τερματοφύλακα Καδή να αποκρούει την πρώτη εκτέλεση.

Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Λειβαδιώτης, Τουμαζής, Βασιλείου και Φελίπε, ενώ από δύο γκολ  σημείωσαν για την ΑΕΛ οι Ρικάρντο και Λιοτατής.

Σημαντική νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ Αθηνών πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (17/9) στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία», καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του Nicosia Futsal Cup, το οποίο διεξήχθη στη μνήμη του Κρητικού καταδρομέα και μαχητή του ’74, Μανώλη Μπικάκη. Ο Ιακώβου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννου Μυλωνά, ενώ προσωρινά ισοφάρισε ο Δελαπόρτας για την Ένωση, που είχε την υποστήριξη οργανωμένων οπαδών της στο γήπεδο. Λέο και Σκαρπάρης τα άλλα δύο γκολ των γαλαζοκίτρινων. Δεν  αγωνίστηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμού οι Ζενάριο, Χριστοδούλου και Αλεξίου, ενώ ο προπονητής κράτησε στον πάγκο τους τερματοφύλακες Μαλαό και Ζαντή.

Γκολ: Ιακώβου, Λέο, Σκαρπάρης / Δελαπόρτας

ΑΠΟΕΛ (Γ. Μυλωνάς): Κωνσταντίνου (Τ), Λέο, Σοροκάμπα, Ομήρου, Ιακώβου, Δάγκας, Περικλέους, Σκαρπάρης

- Δεν Χρησιμοποιήθηκαν: Ζενάριο, Χριστοδούλου, Αλεξίου, Μαλαός (Τ), Ζαντής (Τ)

ΑΕΚ (Γ. Ζιάβας): Θεοφίλου (Τ), Θανασάι, Μάνος, Ζιάκας, Ασιμακόπουλος, Άχης (Τ), Δελαπόρτας, Σκουτέλης, Σκουπάθης, Μάντης, Ταρνανίδης, Κατσάμπας

- Δεν Χρησιμοποιήθηκαν: Ηλιάδης, Μπελτζίδης (Τ)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]