ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: Super Season Tickets 2017-18


Ξεκίνησε η διάθεση των Super Season Tickets 2017-18

Από την Παρασκευή (15/9) οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να προμηθευτούν από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop τα Super Season Tickets για τη σεζόν 2017-18 στην τιμή των 50 ευρώ, παίρνοντας παράλληλα και 100 βαθμούς στο APOEL FC Loyalty/ Membership Scheme.

Τα σούπερ διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες φούτσαλ, μπάσκετ (ανδρών και γυναικών), βόλεϊ και της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ για τη φετινή χρονιά. Συμπεριλαμβάνονται επίσης όλοι οι αγώνες του Ζιβανάρειου Τουρνουά Καλαθόσφαιρας 2017, στο οποίο συμμετέχουν ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Αθηνών, Ρέθυμνο και ΑΕΚ Λάρνακας και το Nicosia Futsal Cup.

Συλλεκτικό κασκόλ
Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας, θα λάβουν επίσης και ένα συλλεκτικό κασκόλ, το οποίο δεν θα πωλείται, αλλά θα δίδεται μόνο ως δώρο στους κατόχους του Super Season Ticket 2017-18. Το κασκόλ απεικονίζει όλα τα αθλήματα στα οποία συμμετέχει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ αναγράφεται επίσης το σύνθημα της φετινής καμπάνιας. Το κασκόλ θα παραδίδεται στους κατόχους του Super Season Ticket την επόμενη εβδομάδα.

«ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ»
Το σύνθημα αυτό, γνωστό στους πιστούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αντικατοπτρίζει πλήρως την καθημερινότητα ενός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, αφού τα τμήματα του Θρύλου αγωνίζονται σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας. Η διαχρονική στήριξη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ σε όλα τα αθλήματα, είναι γεγονός επί καθημερινής βάσεως, και πάνω σε αυτή στηρίζονται όλα τα αγωνιστικά τμήματα για την επίτευξη των στόχων τους και για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Η αγορά των Super Season Tickets αποτελεί καθήκον για όσους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, αφού εκτός από την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, πρόκειται κα για μία σημαντική οικονομική ανάσα για όλα τα τμήματα της ομάδας.

Super Season Ticket 2017-18
Το σούπερ διαρκείας περιλαμβάνει:
- Όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ (ανδρών και γυναικών), φούτσαλ, βόλεϊ, χάντμπολ
- Είσοδο σε όλους τους αγώνες του Ζιβανάρειου Τουρνουά Καλαθόσφαιρας 2017 και του Nicosia Futsal Cup.
- Συλλεκτικό κασκόλ το οποίο δεν θα πωλείται.
- 100 βαθμούς στο APOEL FC Loyalty/ Membership Scheme

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να προμηθεύονται τα Super Season Tickets καθημερινά από το Orange Shop στην οδό Μιχαλακοπούλου 4, Λευκωσία.

Ωράριο:
Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Τετάρτη - Σάββατο: 09:00-14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77771926, Επιλογή 1.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]