ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πέντε στα πέντε ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ, 7-0 το ΘΟΙ Λακατάμιας


Πέντε στα πέντε

Το ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal νίκησε εκτός έδρας με 7-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας και συνεχίζει αλάνθαστο την πορεία του.

Τα τέρματα στο νικηφόρο 7-0 πέτυχαν οι Σκαρπάρης (12', 30), Γκουιρέλλι (18'), Ομήρου (21'), Ιακώβου (30')΄, Λεάντρο (34') και Ανδρέας Πλατής (36').

Ο αγώνας ΘΟΪ Λακατάμιας 0–7 ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal, έγινε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ώρα 21:15 στην κλειστή αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στα Λατσιά, αντί την Πέμπτη που ήταν αρχικά ορισμένος.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ: Σοβαροί και αποτελεσματικοί

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα Futsal έδωσε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα το ΘΟΙ Λακατάμιας στο Λύκειο Λατσιών με 7-0, έκανε το 5 στα 5 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα σημείωσαν οι Σκαρπάρης (2), Ομήρου, Ιακώβου, Πλατής, Leo και Sorocaba. Την προσεχή Πέμπτη (02/11) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» για την 6η αγωνιστική.

Το αποτέλεσμα αποτυπώνει και το εύκολο βράδυ που είχε η ομάδα μας απέναντι στο ΘΟΙ. Οι φουτσαλιστές του Γιάννου Μυλωνά έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα στην ολότητα του και πήραν ακόμα τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Στο 1ο ημίχρονο σκόραραν δυο τέρματα με τους Σκαρπάρη και Sorocaba, ενώ έχασαν καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με περισσότερα τέρματα.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο αποτελεσματικός και σκόραρε ακόμη 5 τέρματα, με τους Ομήρου, Σκαρπάρη, Ιακώβου, Leo και Πλατή και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη χωρίς να δεχθεί τέρμα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]