ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μόνος κι αήττητος στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, 8-4 την ΑΕΛ (φωτογραφίες)


Μετά από τέσσερις αγωνιστικές δράσης το ΑΠΟΕΛ προηγείται με δώδεκα βαθμούς και η ΑΕΛ έμεινε στους έξι βαθμούς.

Αήττητοι στην κορυφή!

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Futsal. Η ομάδα μας κέρδισε την ΑΕΛ στο «Λευκόθεο» με 8-4 για την 4η αγωνιστική και συνεχίζει να προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα. Χατ τρικ πέτυχε ο Leo, δυο ο Ομήρου και από ένα οι Genario, Ιακώβου και Σκάρπαρης. Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΘΟΙ Λακατάμιας στις 20:30.

Στο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ προηγείτο με 6-4  
Εξαιρετικό θέαμα, πολλά γκολ και προβάδισμα δυο τερμάτων για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παρκέ και μέχρι να συμπληρωθούν 11 λεπτά προηγείτο με 5-0. Ο Leo στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στο 4’ ο Ομήρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και στο 8’ ο Σκάρπαρης διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0. Δυο λεπτά μετά ο Genario με εκπληκτικό τακουνάκι έγραψε το 4-0 και στο 11ο λεπτό ο Ομήρου με δεύτερο προσωπικό τέρμα σημείωσε το 5-0. Η ΑΕΛ μείωσε γρήγορα σε 5-3, ωστόσο στο 15’ ο αρχηγός εκμεταλλεύτηκε το flying goalkeeper του αντιπάλου και με μακρινό σουτ σημείωσε το 6-3. Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε ακόμα ένα τέρμα και ο ΑΠΟΕΛ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 6-4.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννου Μυλωνά μπήκαν και πάλι δυνατά στο παρκέ και στο 22’ ο Leo πέτυχε χατ τρικ και έδωσε μαξιλαράκι τριών τερμάτων στην ομάδα μας. Εντούτοις, αυτή τη φορά η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας ήταν πολύ καλύτερη και η διαχείριση του σκορ ακόμα πιο εύκολη. Στο 32ο λεπτό ο Χρίστος Ιακώβου έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 8-4.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]