ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Γιατί να μην ανταποκριθεί ο κύριος Τζιωνής;»

  - Στο εναρκτήριο παιγνίδι με την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, (τον κακό μας δαίμονα σε εκτός έδρας παιγνίδια) από μια σειρά 6 αγώνων μέσα σε 20 μέρες, στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, που μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ.


Για τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα: 
«Καλύτερη εικόνα θα έχουμε μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης. Πιο κοντά στο να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα είναι οι Εμπεσίλιο και Εφραίμ. Μιλάνοφ, Καρλάο, Μπερτόλιο και Ορ αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς με το πέρας μιας εβδομάδας. Στον αγώνα με την Δόξα επιστρέφει ο Λάγο που εξέτισε την ποινή του».

Για τον αγώνα με την Δόξα και το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας: 
«Το παιχνίδι με την Δόξα είναι η έναρξη ενός κύκλου παιχνιδιών, αφού έχουμε έξι αγώνες μέσα στο επόμενο 20ήμερο. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ και όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είναι αξιόλογα όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν απώλειες από όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα και πρέπει να καλύψουμε τις οποιεσδήποτε απώλειες. Η Δόξα ήταν ο κακός μας δαίμονας στα εκτός έδρας παιχνίδια, και με τον αγώνα της Παρασκευής που είναι κεκλεισμένων σε ουδέτερο γήπεδο θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».


Για την συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομόνοιας ανέφερε:
«Είχαμε απευθυνθεί στον κ. Τζιωνή μέσω μέλους του συμβουλίου, αλλά θα προχωρήσουμε και σε άμεση επαφή, ώστε να καθοριστεί το ραντεβού. Είναι συνέχεια μίας σειράς συναντήσεων και με άλλους προέδρους, επιδίωξη μας είναι να συζητηθούν μία σειρά θεμάτων πριν τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ στις 16 Οκτωβρίου και θέλουμε να γίνει μία προεργασία και να υπάρξουν κάποιες βασικές τοποθετήσεις. Να ζητήσουμε από την ομοσπονδία να συζητηθούν κάποια σοβαρά θέματα, τα οποία απασχολούν το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αν ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας?: 
«Γιατί να μην ανταποκριθεί ο κ. Τζιωνής; Η συζήτηση για θέματα κυπριακού ποδοσφαίρου αφορά όλους. Ο κ. Τζιωνής έχει ήδη τοποθετηθεί ότι δεν θα ήταν αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο. Αλίμονο να μην μπορούσαμε να συζητούμε με τον πρόεδρο οποιασδήποτε ομάδας για θέματα που άπτονται του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]