ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόστιμο και για τη χρήση Λέϊζερ


Με πρόστιμο για τη χρήση Λέϊζερ από τους οπαδούς μας στον αγώνα με την ΑΛΚΗ, τιμώρησε ο ΑΔ της ΚΟΠ Βρυθωνίδης τον ΑΠΟΕΛ, στη τακτική συνεδρία της Δικαστικής της ΚΟΠ.

Πρόστιμο επέβαλε επίσης στην ομάδα μας και για τη μη χρήση 2 Κύπριων ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα του ιδίου αγώνα.

Οι αποφάσεις της Δικαστικής:
*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας για 2 λεπτά στο 75ο λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18o έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του   άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /01.10.2017.
Απόφαση: Πρόστιμο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]