ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τι μπορεί να φέρει ο Οκτώβρης


Οκτωβρίου συνέχεια..

Τρία συνεχόμενα καυτά ντέρμπι και ένα δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι, περιμένουν τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Τέσσερα παιγνίδια που θα κρίνουν πολλά, το ένα στην Ευρώπη και τα άλλα τρία στο πρωτάθλημα.

3η (UCL) ΑΠΟΕΛ - DORTMUND 21:45 17/10/17
Το πρώτο ντέρμπι στη σειρά είναι κόντρα στην Ντόρτμουντ, την Τρίτη στο ΓΣΠ, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ στους Ομίλους, αφού ενδεχόμενο βαθμολογικό όφελος από τον συγκεκριμένο αγώνα, θα δώσει κρυφή ελπίδα στους γαλαζοκίτρινους, ότι ίσως βγει κάτι καλό από τον δυσκολότερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως φάρο την 3η θέση, ιδιαίτερα αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει τους Γερμανούς στο ΓΣΠ.

Δύο ντέρμπι με παραλλαγή 1Χ2

8η ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΑΠΟΕΛ 20:00 21.10.2017 
Το Σάββατο ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο «ΑΕΚ-Αρένα». Ένας αγώνας ιδιαίτερα δύσκολος με την ομάδα μας να βρίσκεται συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο αφού λόγο συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη, δεν έχει την πολυτέλεια ξεκούρασης κάτι που ασφαλώς θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Μανόλο Ιντιαγκέθ.

9η ΑΠΟΕΛ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 18:00 25.10.2017 
Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Μπορεί ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνεται στην έδρα μας, όμως τα αποτελέσματα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια σε βάρος της ομάδας μας στο ΓΣΠ, εξαφάνισαν το πλεονέκτημα έδρας, αφού κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να φεύγουν αήττητοι από το ΓΣΠ.

Αήττητοι από το 2007

10η ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΠΟΕΛ 18:00 28.10.2017 
Ο Οκτώβρης κλείνει με τον αγώνα στο «Δασάκι» της Άχνας. Μια έξοδος που στη τελευταία δεκαετία σημαδεύτηκε με θετικά αποτελέσματα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα μας, η τελευταία ήττα στο «Δάσος» ήταν στις 5/5/07, χωρίς όμως αυτό να μας λέει κάτι, αφού η κάθε φορά είναι διαφορετική και με άλλες συνθήκες.

Καθοριστικός παράγοντας
Τα αποτελέσματα των πιο πάνω αγώνων είναι απολύτως εξαρτημένα από την πορεία και την εξέλιξη που θα έχουν οι 9 με 10 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Ιατρικό δελτίο της ομάδας και πάντα με την ευχή να μην έχουμε άλλες δυσάρεστες εξελίξεις με νέους τραυματισμούς.

Ελάχιστο
Ποιο το ελάχιστο ζητούμενο; Οι 10 βαθμοί, τουλάχιστον, στους 4 πιο πάνω αγώνες.

APOELGROUP.COM


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]