ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Μεγάλη ικανοποίηση που βλέπεις τον κόσμο, ικανοποιημένο και χαρούμενο μετά τα παιχνίδια»


Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Γιώργος Δώνης, που μίλησε στο Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» (ολόκληρη η συνέντευξη) 

Για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Ντόρτμουντ: 
«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συμμετέχεις σε τέτοια παιχνίδια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στα δύο τελευταία παιχνίδια ήμασταν αρκετά καλά. Στο παιχνίδι με την Τόττεναμ κάναμε 16 τελικές αλλά η διαφορά εκεί ήταν ο Χάρι Κέιν. Είναι μεγάλη ικανοποίηση που βλέπεις τον κόσμο να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος μετά τα παιχνίδια».

Για την κίνηση του Παπασταθόπουλου να μην πανηγυρίσει: 
«Πριν λίγες μέρες έγινε το παιχνίδι των εθνικών ομάδων μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Ο κόσμος χειροκροτούσε σε κάθε ενέργεια των ποδοσφαιριστών. Το εκτίμησαν. Ουσιαστικά ήταν σαν να παίζανε με αντίπαλο μια ελληνική ομάδα».

Για τη χειραψία με Ζιντάν: 
«Γενικά αυτές τις χρονιές που βρίσκομαι στον ΑΠΟΕΛ καταφέραμε και μπήκαμε στους ομίλους. Υπήρχε και η τύχη να βρεθώ απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σε μεγάλους προπονητές. Είναι καλό μάθημα και μια καλή εμπειρία προπονητικά. Πρέπει να προετοιμάσω καλά την ομάδα μου σε όλα τα επίπεδα. Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι γεμάτος και τυχερός και βλέπω διαφορετικά το επάγγελμα μου. Δεν έχω την πίεση που είχα πιο πριν. Η εμπειρία και η ωριμότητα σε βοηθάει να βλέπεις κάποιος πιο διαφορετικά τα πράγματα».

Για το εάν είναι ίδια η πίεση να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ με το να είσαι στο πάγκο ελληνικής ομάδας σε ντέρμπι: 
«Σε τέτοια παιχνίδια η πίεση είναι αγωνιστική γιατί κινδυνεύεις να πάθεις μεγάλες λαχτάρες ενώ σε ένα ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος δεν κινδυνεύεις γιατί κρίνονται σε λεπτομέρειες».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]