ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

1η ήττα του ΑΠΟΕΛ στο φούτσαλ με 5-3 από την ΑΡΑΡΑΤ (φώτος)


Με ντέρμπι κορυφής συνεχίστηκε σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Futsal και οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν απευθείας από τη Cytavision. Η Ομόνοια / Αραράτ κέρδισε με 5-3  ΑΠΟΕΛ στο φινάλε του πρώτου γύρου, σημαντική νίκη και για την Ανόρθωση επί της ΑΕΛ με 8-3.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT 5-3 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 2-5 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 8-3 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ 4-1 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ρεπορτάζ αγώνα, ΑΡΑΡΑΤ 5-3 ΑΠΟΕΛ: Ήττα στις λεπτομέρειες

Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Futsal από την Ομόνοια με 5-3 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Σκόρερ οι Leo και Genariο. Η ομάδα μας παρέμεινε στη 1η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, με έναν αγώνα περισσότερο από τη σημερινή του αντίπαλο. Την επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/11) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από την ΑΜΕΚ Καψάλου (21:15).

Η ομάδα μας δυστυχώς δεν κατάφερε να συνεχίσει το αλάνθαστο. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και πλήρωσε την αστοχία και τα λάθη στην άμυνα της. Αν και προηγήθηκε με 1-0, ο αντίπαλος ισοφάρισε και στη συνέχεια πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο η απάντηση των ποδοσφαιριστών του Γιάννου Μυλωνά ήταν άμεση και ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά σε 3-3. Το παιχνίδι όδευε για ισοπαλία, αλλά στο τελευταίο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε 2 τέρματα και την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]