ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Την Κυριακή 26/11 το ΑΠΟΕΛ FAN DAY


ΑΠΟΕΛ FAN DAY, την Κυριακή 26/11 από 11:00-14:00, στο ΓΣΠ

Το θεσμοθετημένο ραντεβού με τους ΑΠΟΕΛίστες και κυρίως με τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, έρχεται την Κυριακή 26/11.

Ο ΑΠΟΕΛ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τον κόσμο του για να έρθει να γιορτάσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές του σωματείου μας, τα 91 χρόνια ζωής της μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης ομάδας της Κύπρου.

Το ΑΠΟΕΛ FAN DAY θα ξεκινήσει στις 11:00, το πρωί της Κυριακής, στο στεγασμένο χώρο του σταδίου ΓΣΠ, μπροστά από τη Δυτική εξέδρα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί αναλόγως για να υποδεχθεί τον κόσμο της ομάδας, με φουσκωτά παιχνίδια, face painters, καταστήματα χορηγών και βεβαίως ειδικούς διαμορφωμένους χώρους για αυτόγραφα.

Ελάτε να περάσουμε ένα τρίωρο (11:00-14:00) γεμάτο με γαλαζοκίτρινο χρώμα. Γνωρίστε τα αθλήματα του ποδοσφαίρου, της καλαθόσφαιρας, του ποδοσφαίρου σάλας, της χειροσφαίρισης, της τοξοβολίας, της ποδηλασίας και του τμήματος Δρομέων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Την εκδήλωση θα «επενδύσει» μουσικά DJ, ενώ από τις 12:00 μέχρι και τις 14:00 θα υπάρχει live link από το ΚΛΙΚ FM. Συντονιστείτε μαζί του στους 105.5, 89.6 και 98.2.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]