ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μεγάλος νικητής ο ΑΠΟΕΛ, 4-2 την ΑΕΚ (φώτος)


Το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σάλας, βρήκε την ομάδα μας πανάξια νικήτρια με σκορ 4-2.

Τελικό αποτέλεσμα: ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 4-2

Σκορ Ημιχρόνου: ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 2-1

Στην κορυφή βρίσκεται η Αραράτ που νίκησε εκτός έδρας με 10-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε στους 25 βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στη Β θέση με 24 βαθμούς.

Ρεπορτάζ αγώνα: Επαγγελματική νίκη στο ντέρμπι

Νικηφόρα συνέχισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Futsal. Η ομάδα μας κέρδισε την ΑΕΚ στο Λευκόθεο με 4-2 για την 9η αγωνιστική και σημείωσε τη δεύτερη συναπτή επιτυχία της. Τα τέρματα των γαλαζοκίτρινων πέτυχαν οι Sorocaba (2), Σκαρπάρης και Αλεξίου. Την επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Λύκειο Λατσιών (20:30).

Καθόλου καλά δεν άρχισε το παιχνίδι η ομάδα μας. Η ΑΕΚ αιφνιδίασε τους ποδοσφαιριστές του Γιάννου Μυλωνά και προηγήθηκε πάρα πολύ νωρίς στο σκορ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επηρεάστηκε, ανασυντάχθηκε άμεσα και με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε ρυθμούς. Ο Sorocaba με δυο τέρματα γύρισε τον αγώνα και έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε λίγο καλύτερη, έλεγξε το ρυθμό και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Σημείωσε ακόμα δυο τέρματα με τους Σκαρπάρη και Αλεξίου και επικράτησε με 4-2.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]