ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ανοίξαμε την πόρτα για ένα μακροπρόθεσμο πλάνο (Ε.Τ)



«Είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε την προσήλωση μας για κάθε επόμενο αντίπαλο» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους 2 εκφωνητές της εκπομπής:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Είναι το αιώνιο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος. Έχουμε ζήσει πολλές ιδιαίτερες βδομάδες από την αρχή της σεζόν. Στο επόμενο διάστημα έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά παιχνίδια, ανά τέσσερις μέρες. Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε την προσήλωση μας για κάθε επόμενο αντίπαλο. Αυτό θα πράξουμε από αύριο όταν ο προπονητής μας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του».

Για τις επιστροφές των διεθνών:

«Ο Σάλαι μίλησε με τον προπονητή της Ουγγαρίας και εξασφάλισε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Θα αναμένουμε αύριο τους Μερκή, Εφράιμ και Ποτέ για να γνωρίζει ο προπονητής ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για το ιατρικό δελτίο:

«Είμαστε στην καλύτερη μας φάση σε σχέση με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες στο ιατρικό δελτίο. Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Βάτερμαν με τον Μιλάνοφ. Ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι για δεδομένα γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τον Λάγο:

«Είναι ένας παίκτης ο οποίος επέστρεψε σχετικά νωρίς σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, φορτώνει προπονήσεις υψηλής έντασης και θα κριθεί από τον προπονητή αν θα είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία:

«Ήταν ένα ταξίδι για το οποίο υπήρξε μια προεργασία για να πραγματοποιηθεί. Ο κ. Πετρίδης βρέθηκε για μια βδομάδα στη Βραζιλία, είχε τις συναντήσεις που προγραμματίστηκαν με προέδρους των τεσσάρων ομάδων. Θα ενημερώσουμε σχετικά για την κατάληξη όλων των επαφών που είχε ο πρόεδρος. Διαπιστώσαμε και στην πράξη πως ο ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο υπολογίζεται αλλά ότι οι δικές μας σκέψεις θα γίνουν και πράξη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι είναι μια φιλολογική συζήτηση των πραγμάτων. Είναι ένα μακροπρόθεσμο πλάνο το οποίο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί έχουν και μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο. Ανοίξαμε αυτή την πόρτα. Από τη στιγμή που υπάρξει πρόσφορο έδαφος, τότε εξέλιξη αναμένεται να προκύψει ανά πάσα στιγμή».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου και που εξ όσων αντιλαμβάνομαι είναι και δική του πρόθεση να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό δεν είναι αν υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κωνσταντίνο. Δεν θυμάμαι προσωπικά να υπάρχει τόση αναγνώριση για άλλο παίκτη από τόσες μεγάλες ομάδες, εκεί πρέπει να σταθούμε. Αυτό που συνέβηκε, τουλάχιστον και με την αντίδραση των μεγάλων ομάδων, πρέπει να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα».

Για την εισιτήρια με την Ομόνοια:

«Πέρα από τις ανάγκες της ομάδες και των οργανωμένων έχουν ήδη εκδοθεί οι λίστες προτεραιότητας. Ειδικά τα τελευταία αυτά τα 2,200 εισιτήρια είναι λίγα για τους ΑΠΟΕΛίστες».

Για την προπώληση ενόψει ΡΕΑΛ:

«Η 2η φάση ολοκληρώνεται την Τρίτη και από εκεί και πέρα θα περάσουμε στη φάση 3».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]