ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ «Ας υπάρξει επιτέλους, η πραγματική βούληση για τομές»


Σε σχέση με τα τραγικά γεγονότα στο Τσίρειο Στάδιο

Η τοποθέτηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ.



Τα τραγικά γεγονότα στο Τσίρειο αποτελούν ένα από τα πιο βίαια κτυπήματα στο σώμα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο όλα τα συμβάντα όπως διαδραματίστηκαν.

Είναι η ώρα που όλοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, στον καθρέφτη και να τον ρωτήσουμε αν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Η απάντηση από πλευράς μας, είναι ξεκάθαρη. ΟΧΙ.

Ο ΑΠΟΕΛ καλεί την ΚΟΠ, τα ποδοσφαιρικά σωματεία και την Πολιτεία να κοιτάξουν και αυτοί το πρόβλημα κατάματα και να πάρουν τις αποφάσεις που χρειάζονται αν επιθυμούμε όλοι να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Στις άλλες χώρες βρήκαν τις λύσεις, να αποβάλουν τη βία από τα γήπεδα. Εμείς σε ένα νησί του ενός εκατομμυρίου κατοίκων, γιατί δεν μπορούμε;

Όλα όσα έγιναν στο Τσίρειο Στάδιο θα συζητηθούν αύριο σε έκτακτη συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου. Με στόχο να προβούμε, στο μέτρο των δικών μας δυνατοτήτων, στις ενέργειες που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε όσο είναι δυνατό από δικής μας πλευράς το πρόβλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε τέτοιες ενέργειες όμως δεν μπορεί να παλεύει μόνος του. Ας υπάρξει επιτέλους, η πραγματική βούληση για τομές, από αυτούς που πραγματικά μπορούν να εφαρμόσουν τέτοια μέτρα έτσι ώστε να αποβάλουν τους ταραξίες και να δώσουν τη δυνατότητα, στις οικογένειες και στους υγιείς φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα. Όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτή τη στιγμή.

Οι δύο ομάδες και ο διαιτητής έκαναν ότι μπορούσαν, εκφράζοντας η κάθε μια τη δική της θέση, έτσι ώστε να τελειώσει ένας αγώνας και να βγει νικητής, το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αφού αυτό που μένει είναι άλλη μια μαύρη σελίδα. Σίγουρα δεν μπορούμε να τη διαγράψουμε αλλά τουλάχιστον ας είναι η τελευταία τέτοιου περιεχομένου.

Προσφορά της ιστοσελίδας μας:
 - Πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια διαρκείας του σωματείου ΑΠΟΕΛ, «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ SUPER SEASON TICKETS 2017-18» που καλύπτουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλα τα αθλήματα όπως basket, futsal, handball, volley κλπ (εκτός ποδόσφαιρο). 
 - Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail στο: apoel@apoelgroup.com 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]