ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παραμένει το μετεγγραφικό παράθυρο ανοιχτό μέχρι τις 31 Ιανουαρίου


«Κινδυνεύει ακόμα και το ρεκόρ συμμετοχών στον ΑΠΟΕΛ του Γιάννου Ιωάννου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον «Active» και την εκπομπή «Passing Game».

Για τον Νούνο Μοράις και το τι σημαίνει για τον ΑΠΟΕΛ είπε: 
«Ο Νούνο έχει πετύχει να είναι ένα φαινόμενο για το κυπριακό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό που έχει πετύχει με τον ΑΠΟΕΛ, είναι αξιοσημείωτο. Αφήνει μία παρακαταθήκη που είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο. Κινδυνεύει ακόμα και το ρεκόρ συμμετοχών στον ΑΠΟΕΛ του Γιάννου Ιωάννου (σ.σ. έχει 371 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μοράις, 306) από τον Νούνο».

Για την περίπτωση του Μουράλια σχολίασε: 
«Όταν φτάνουμε στο σημείο που απομένουν τα διαδικαστικά με έναν ποδοσφαιριστή προχωράμε σε ενημέρωση. Στην περίπτωση του Μουράλια επειδή είχε αρκετά ερωτηματικά, με κύριο την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή και κάποια άλλα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, δεν τοποθετηθήκαμε επίσημα. Παραμένει το μετεγγραφικό παράθυρο ανοιχτό μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη».

Για το αν έγινε πρόταση για παραχώρηση του Ντε Καμάργκο ανέφερε: 
«Δεν έχει γίνει καμία πρόταση. Η μόνη πρόταση που έχει γίνει ήταν για τον Ζαχίντ και για τον Εμπεσίλιο. Δεν είχαμε καμία άλλη επίσημη πρόταση».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]