ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ για «ανοικτή γραμμή» και «ζωντανές μεταδόσεις»


Παρά το ανάξιο σχολιασμού της ανακοίνωσης της ΑΕΚ, εντούτοις ο ΑΠΟΕΛ σήκωσε το γάντι για ακόμη μια φορά. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία, αφού τα 5 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν... τέλειωσαν.

ΑΠΟΕΛ:
«Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει τέτοιες προσβάσεις που μπορεί να γνωρίζει όχι μόνο ποιος είναι ο διαιτητής, πριν το όνομα του δημοσιευτεί αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζει ότι έχει γίνει και αλλαγή διαιτητή είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει.

Προφανώς η «ανοικτή γραμμή» που τους μεταφέρει τις εξελίξεις είναι τόσο δυνατή που κάνει μέχρι και «ζωντανές μεταδόσεις» του ποιος ήταν και ποιος τον αλλάζει.

Θυμίζουμε ότι ως ΑΠΟΕΛ έχουμε αναφερθεί δημόσια στον λάθος τρόπο που λειτουργεί η επιτροπή διαιτησίας και αναμένουμε ακόμα την υλοποίηση της απόφασης της Εκτελεστικής».




Της ανακοίνωσης προηγήθηκαν πολλά, όπως η πρωινή τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ...

Όταν αναγνωρίζεις μιας σπάνιας ομορφιάς γκολ αν δεν το χειροκροτείς, τουλάχιστον σέβεσαι τον παίκτη που το πανηγυρίζει. Δεν προσπαθείς ενώ ο αντίπαλος πανηγυρίζει να παίξεις με άδειο γήπεδο για να ισοφαρίσεις.

Ευχαριστούμε για την σκέψη. Θα «καταγγείλουμε» και τον Nsue και τον Εφραίμ. Χάλασαν το «επιχείρημα» του 30’ λεπτού...κρίμα.

Κάποιοι έχουν ξεφύγει επικίνδυνα. Έτσι είναι όταν υπάρχει ατιμωρησία. Ή ψάχνεις ελαφρυντικά. Για να δούμε τώρα τι θα πουν οι κανονισμοί και οι μεταφράσεις...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]