ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νικηφόρο πέρασμα από το «Κίτιον» ΑΕΚ 2-5 ΑΠΟΕΛ


Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της δεύτερης φάσης (Play Offs) του Πρωταθλήματος Futsal με την αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 5-2 και έφτασε στις δύο νίκες. Μένει άλλη μία νίκη για την πρόκριση στην τελική φάση.


Από το Ε.Δ. ΑΠΟΕΛ: Επιβληθήκαμε της ΑΕΚ - Ένα βήμα πριν τον τελικό (22/02/2018)

Το σημαντικότερο βήμα για πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Futsal έκανε η ομάδα μας που κέρδισε την ΑΕΚ με 5-2 στο «Κίτιον» και διπλασίασε τις νίκες της. Χατ τρικ πέτυχε ο Sorocaba, από ένα οι Leo και Ομήρου. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ακόμη μια ώστε να προκριθεί και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει την Παρασκευή 02 Μαρτίου στο Λευκόθεο.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε ότι άξιζε. Οι γαλαζοκίτρινοι στο 13’ σκόραραν με τον Sorocaba, αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας στο 24ο λεπτό πέτυχε δυο γκολ, με τον Sorocaba και τον Leo και έβαλε τις βάσεις για τη 2η νίκη επί της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2, αλλά προσωρινά, αφού ο Ομήρου στο 32’ έγραψε το 4-2 και ο Sorocaba δυο λεπτά πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]