ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ #26


Για οπαδούς της πλάκας κάνει λόγο ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ που απαντά στις προκλητικές δηλώσεις των Λεμεσιανών.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Πραγματικά έχουν πλάκα οι τρέντι «οπαδοί» του καρναβαλίστικου συλλόγου απόλλωνα λεμεσού, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται φέτος στα καρναβάλια αποφάσισαν να ντυθούν και να το παίξουν μεγάλη ομάδα! Γέλασαν και οι πέτρες με την ανακοίνωση τους και μπράβο τους ...είναι κι αυτό ένα ταλέντο.

Είναι ξεκαρδιστικό να διαβάζεις από οπαδούς μιας ομάδας του βεληνεκούς του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της ΕΠΑ λάρνακας (με τους οποίους έχουν τα ίδια πρωταθλήματα και μικρότερη ιστορία) να μιλούν για τον διαχρονικό δυνάστη τους με αυτό τον τρόπο. Είναι φανερό πως αυτός που έγραψε τη γεμάτη κόμπλεξ ασυνάρτητη ανακοίνωση, την ώρα που έγραφε ήταν βουρκωμένος γνωρίζοντας πως από το πρώτο μας γκολ στο πρώτο ημίχρονο η κούπα θα καταλήξει ξανά στον εξώστη της πρωτεύουσας το Μάη. Το πρόσωπο του προπονητή σας τα έλεγε όλα εξάλλου, καθώς γνωρίζετε τη μοίρα σας... μίζεροι τοσοδούληδες.

Εκτός από την αστοχία και την ατυχία θα μπορούσαν να αναφερθούν και άλλες δικαιολογίες για την ήττα από τον προπονητή τους, όπως το πρωτάκουστο γεγονός να γίνουν έξι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο ή πως το γκολ μπήκε στο 3:09 ενώ το ημίχρονο έληγε στα τρία λεπτά!

Οι «οπαδοί» της πλάκας οι οποίοι πολεμούν το νόμο με την παρουσία τους σε παιχνίδια που ισχύει ο νόμος, έχουν τα μούτρα να μιλάνε και για τον ΑΡΧΗΓΟ μας. Σας πονάει ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας ΛΟΑΤ οπαδοί της λεμεσού και να μην ξεχνάτε πως ο Νούνο Μοράις έχει τέσσερα πρωταθλήματα περισσότερα από εσάς και θα είμαστε εδώ μια ζωή να φροντίζουμε να μην τον φτάσετε ποτέ (7>3 και πάει για το 8ο).

Θρύλος είσαι όταν μετά από μια χαμένη μάχη ξέρεις πώς κερδίζεται ο πόλεμος και όχι όταν κάνεις φιέστα στη μία μάχη και χάνεις διαχρονικά τον πόλεμο. Ο δεύτερος και κάτω λέγεται ΠΕΛΑΤΗΣ και εσείς δεν έρχεστε ούτε δεύτεροι.

Να σας θυμήσουμε πως οι μεταξύ μας νίκες στο πρωτάθλημα είναι στο 67>27 που..νες.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ #26

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]