ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ν.Π. «Ζητούμενο ήταν η νίκη που θα μας έφερνε στη κορυφή αλλά και να δείξουμε αντίδραση μετά από την ήττα»


«Το ότι δεν τελείωσε τις φάσεις με τέρμα ο Ντελλαττόρρε, θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα έλλειψης παιχνιδιών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη και την επιστροφή στη κορυφή: 
«Τα ζητούμενα για εμάς ήταν πολλά, αλλά κυρίως εσωτερικής φύσεως καθώς γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Από τη μια ζητούμενο ήταν η νίκη που θα μας έφερνε τη στη κορυφή αλλά και από την άλλη να δείξουμε αντίδραση μετά από την ήττα. Το αποδείξαμε ακόμη μια φορά σε πιο δύσκολες συνθήκες από αυτές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικές. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ανατρέψαμε ένα παιχνίδι στην έδρα της μέχρι χθες αήττητης ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ χθες στο Τσίρειο έκανε μια τέτοια εμφάνιση που πήρε μια δίκαιη νίκη και από εκεί και πέρα προχωράμε στα πιο δύσκολα που είναι να παραμείνουμε στη κορυφή μέχρι το τέλος»

«Κάποιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται πολύ χαλαρά σε σχέση με κάποιες από το παρελθόν»

Για το τέρμα που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ και το γεγονός πως ήρθε από κακή αντίδραση: 
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο παιχνίδι με τον Απόλλων στο ΓΣΠ δεχθήκαμε τέσσερα τέρματα σε ανοιχτό γήπεδο, ενώ χθες από στατική φάση. Αυτό βέβαια πιστώνεται στον αντίπαλο. Από την άλλη όμως πρέπει να δούμε και τις πολλές αλλαγές στην άμυνα που υπάρχουν σταθερά στον ΑΠΟΕΛ σε κάθε παιχνίδι. Οι παθογένειες μας οφείλονται στα προβλήματα μας. Δεν το αναφέρω ως δικαιολογία αλλά ως μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αναγνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε δουλειά. Αν κάποιος δει και τα δυο παιχνίδια θα καταλάβει πως διορθώθηκαν πολλά λάθη, κάτι που μετρά»

Για τη συμμετοχή των νέων ποδοσφαιριστών: 
«Είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το γεγονός πως ο Ντελατόρε μπαίνει στην ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει δυόμιση μήνες και είχε και τραυματισμό. Έχει την κίνηση, ενώ το ότι δεν τελείωσε τις φάσεις με τέρμα θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα έλλειψης παιχνιδιών»

Για τις μεταγραφές και τον Βάτερμαν: 
«Είναι μια απόφαση του προπονητή. Ψάχναμε μια πρόσθεση με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Δεν προχώρησαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο, και έτσι ο προπονητής μας επέλεξε πως ο Μπόι Βάτερμαν μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Μπόι πήρε το πράσινο φως και ξεκίνησε τις προπονήσεις στο γήπεδο. Θα ακολουθήσει ακόμη 20 μέρες εντατικής προσπάθειας από φυσική κατάσταση και ύστερα θα μπορεί να μπει και να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αλλά και ότι γενικά για το μέτρο της ταυτοποίησης: 
«Δεν μπορείς να έχεις περισσότερους από 1300 στο Τσίρειο. Είναι κάτι που δεν εξαρτάτε από εμάς. Έχουν γίνει διαβήματα και έχουν βρεθεί τα 6 μεγάλα σωματεία και αναμένεται συνάντηση με την ΚΟΠ. Στον κόσμο για του ΑΠΟΕΛ πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ. Η ψυχραιμία η νηφαλιότητα και η ηρεμία έχει να κάνει και με τον κόσμο. Η πλειονότητα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι ώριμοι ώστε να στηρίζουν τον ΑΠΟΕΛ και στις καλές και στις κακές στιγμές»

«Ο Καρλάο έχει επιστρέψει. Η γνωμάτευση που έχουμε είναι πως αυτή την εβδομάδα θα μπει σε ένα προθάλαμο και σε 4-5 μέρες θα είναι έτοιμος στην κανονική προπόνηση»

Για τον Κάτσε: 
«Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πέραν από το αυτονόητο. Η οποιαδήποτε απόφαση για μεταγραφή ή όχι ήταν θέμα συλλογικής απόφασης».

Για τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή: 
«Τις τελευταίες τρεις τέσσερις εβδομάδες η κοινή γνώμη έχει διαπιστώσει κάποια πράγματα για τον αθλητικό δικαστή. Από πλευράς μας σαν ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν θέλαμε τη τιμωρία του οποιουδήποτε αλλά θέλουμε την ίση αντιμετώπιση. Τα τελευταία περιστατικά είχαν και σκεπτικό για τις ποινές που επιβλήθηκαν τα οποίο πρέπει να διαβάζουμε. Κάποιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται πολύ χαλαρά σε σχέση με κάποιες από το παρελθόν. Τα πάντα πρέπει να κρίνονται με το ίδιο μέτρο και το ίδιο στάθμισμα. Ακόμη περιμένουμε και με την περίπτωση που είχαμε πει για την επιτροπή διαιτησίας. Όλα αυτά πρέπει να τα βλέπουμε και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέχουν και να βλέπουν τα πάντα όχι μόνο να λένε αυτά που τους είπαν να λεν»

Ηχητικό:

PRIMETEL LIVESTREAMING




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]