ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μιά του Δώνη, δυό του Δώνη...


«Μια του "κλέφτη", δυο του "κλέφτη", τρεις και η κακή του μέρα» λέει μια Ελληνική παροιμία*.

Η κακή μέρα του Γιώργου Δώνη  ξημερώνει με τον Πρόεδρο να το παίρνει για ακόμα μια φορά πάνω του και να τελειώνει οσονούπω τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Καλός ο Δώνης, αλλά ως εκεί. Το γράψαμε ξανά. Από τη στιγμή που έχασε τα αποδυτήρια και και τον αγωνιστικό έλεγχο σε κρίσιμους αγώνες με τις εμμονές του, ήταν ηλίου φαεινότερο και φυσιολογικά αναμενόμενο, ότι θα αποτελούσε παρελθόν.

Η επιβίωση του ΑΠΟΕΛ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει εκείνος ο χορηγός που θα καλύψει τις ζημιές από την απώλεια του τίτλου, είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό αν προτιμάτε να αλλάξει προπονητή για τους 7 εναπομείναντες τελικούς.

7 αγώνες = 7 νίκες και ο τίτλος βάφεται και πάλι γαλαζοκίτρινος και μάλιστα με βαθμολογική διαφορά κι όχι με ισοβαθμία, να μου το θυμηθείτε. 

Ο Πρόεδρος τολμά για ακόμα μια φορά και παίρνει αποφάσεις χωρίς να λογαριάσει κόστος, με στόχο να φέρει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στον «Αρχάγγελο».

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, ταξίδι το οποίο είχε προγραμματίσει από πριν και δεν σχετίζεται καθόλου με τις εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ. Αύριο επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντήσει τον Πρόεδρο Πετρίδη για τα διαδικαστικά της αποδέσμευσης του.

Τον Γιώργο Δώνη αναμένεται να αντικαταστήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πορτογάλλος προπονητής Μπρούνο Μπαλταζάρ με βοηθό του τον Γιώργο Κωστή τον οποίο είχε "εξαφανίσει" ο Δώνης.

Ανάμεσα στα ονόματα που συζητήθηκαν προς αντικατάσταση του Γ.Δώνη ήταν του Χρύση, του Κωστή και του Ουζουνίδη.

Οι δρομολογημένες αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ, είχαν προαναγγελθεί ψες στο ΡΙΚ από τον Τάκαρο. Διαβάζοντας κάποιος πίσω από τις λέξεις του Τάκη Αντωνίου, ήταν καθαρό ότι ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει τον τίτλο με νέο προπονητή.  «Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο Απόλλωνας πήρε ήδη το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα», ήταν η ατάκα όλο νόημα του Τάκαρου.

*Σημείωση: Προς Θεού δεν αποκαλούμε τον κύριο Δώνη "κλέφτη", μεταφορικά μιλάμε χρησιμοποιώντας μιαν Ελληνική παροιμία. Τον κύριο Γιώργο Δώνη τον ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε στην ομάδα μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]