ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Είμαι πρόεδρος για όλα τα σωματεία και ο μοναδικός μου στόχος είναι να πάρω ακόμα πιο ψηλά τον πήχη» Γ.Κούμας


Να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες για να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, χωρίς την βία του παρελθόντος, υποσχέθηκε ο νεοκλεγής Πρόεδρος της ΚΟΠ, κ. Κούμας.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠ***

Την UEFA εκπροσώπησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. John Delaney, και την FIFA ο Bjorn Vassalo, Διευθυντής των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας 

Για τις προτάσεις του στη Γενική συνέλευση: 
«Θα υλοποιήσω και τις 11 προτάσεις που έκανα. Αρχίσαμε δουλειά με τους συνεργάτες μου.Οι τρις πιο σημαντικές, αφορούν το οικονομικό. Να βοηθήσουμε το κράτος έναντι των οφειλών που θα διευκολύνoυν και τα σωματεία μας, ώστε να απαλλαγούν από παλιές υποχρεώσεις προς το κράτος».

Για τη βία στα γήπεδα: 
«Σίγουρα αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ταυτοποίησης. Η θέση η δική μας είναι σε συνεργασία με τα σωματεία και το κράτος να βρεθούν οι λύσεις και να υπάρχει ηρεμία. Θέλουμε τα γήπεδα μας να φιλοξενούν παιδιά οικογένειες αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς. Το Κράτος πρέπει να παίξει τον δικό του ρόλο. Θα κάνω όλες τις ενέργειες να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα χωρίς την βία του παρελθόντος».

Στη συνέχεια είπε: 
«Δεν αντιληφθήκαμε το πραγματικό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Παίρνουμε όλα τα κακά και μηδενίζουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει 4 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση μια φορά, ο Απόλλων τρεις φορές στο Γιουρόπα Λιγκ, και από μια ΑΕΚ και ΑΕΛ.  Ήταν πολύ μεγάλα αυτά τα βήματα και βλέπουμε σήμερα την εθνική μας να έχει αξιώσεις».

Για το ότι διαδέχεται τον Κώστα Κουτσοκούμνη: 
«Είναι με δέος και συναίσθηση ευθύνης που ανέλαβα την προεδρία. Αν δούμε ποιοι ήταν οι δύο τελευταίοι πρόεδροι. Ο κ. Λευκαρίτης που είναι αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ. Τα χνάρια του Λευκαρίτη ακολούθησε ο φίλους μου ο Κουτσοκούμνης. Ο Κωστάκης ήταν ηγέτης. Και να δουν όλοι τι έκανε στο ποδόσφαιρο».

Προέρχεστε από μικρό σωματείο. Σημαίνει κάτι:
«Υπάρχουν κάποιες πραγματικότητες. Στην Κύπρο υπάρχουν μικρά, μικρομεσαία και μεγάλα σωματεία. Με την δική μου εκλογή μάθαμε να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Αυτή τη στιγμή είμαι πρόεδρος για όλα τα σωματεία και ο μοναδικός μου στόχος είναι να πάρω ακόμα πιο ψηλά τον πήχη από τον φίλο μου τον Κωστάκη».

Ευχόμαστε «Καλή επιτυχία στον Κύριο Κούμα, στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει» Team APOELGROUP.

.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]