ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Μια φανταστική ιστορία..»


Την πιο κάτω «φανταστική ιστορία» την ψαρέψαμε από την ιστοσελίδα του Παν.Συ.Φι. και σας την μεταφέρουμε αυτούσια.

Το κοντοπούτανο με τα κοντοπουτανάκια του

Αποφασίσαμε σήμερα να σας διαβάσουμε ένα παραμυθάκι για έναν φανταστικό κύριο (;) σε ένα φανταστικό νησί, σε έναν φανταστικό πλανήτη (Η ιστορία είναι φανταστική, Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική):
Ήταν που λέτε ένα κοντοπούτανο με φράντζα σε παραλιακή πόλη ενός φανταστικού νησιού. Το κοντοπούτανο αυτό ήταν πρόεδρος ομάδας με ελάχιστους τίτλος και ιστορία. Μία καλή ημέρα αποφάσισε πως θέλει να πάρει το πρωτάθλημα του φανταστικού νησιού. Ξεκίνησε να δουλεύει βρώμικα από χαμηλά και έκανε την παραλιακή ομάδα «γέφυρα» για δανεικούς παίχτες που μετακομίζουν από την μία ομάδα στην άλλη, χωρίς να εμφανιστούν ποτέ στο ρόστερ της ομάδας-γέφυρας και χωρίς καν να επισκεφθούν ποτέ το φανταστικό αυτό νησί. Η παρουσία των ποδοσφαιριστών αυτών για την ομάδα-γέφυρα είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα που διώκεται από την φανταστική ποδοσφαιρική ομοσπονδία του φανταστικού πλανήτη στο οποίο βρίσκεται το φανταστικό νησί. Η παράνομη αυτή πράξη που επιφέρει βαριές ποινές ονομάζεται «Third party ownership».

Περνούν λοιπόν 2-3 χρονάκια και το κοντοπούτανο θέλει όσο τίποτα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Μετά από λίγους μήνες εύνοιας της ομάδας του και εκεί που έβλεπε ότι ο Αυτοκράτορας του φανταστικού νησιού δεν θα πέσει τόσο εύκολα όσο υπολόγιζε, αποφάσισε να πάρει κάποια μέτρα. Δυστυχώς όμως γι αυτόν τα μέτρα αυτά δεν κατάφερε να τα κρατήσει μυστικά όπως φάνηκε. Στο ρόστερ της ομάδας του λοιπόν, το κοντοπούτανο είχε ένα άλλο κοντοπούτανο χωρίς φράντζα όμως. Ένα ποδοσφαιριστή που είχε να παίξει μπάλα 2-3 χρόνια, αλλά κατά ένα πολύ παράξενο λόγο, είχε θέση στο ρόστερ μίας ομάδας που πάει για πρωτάθλημα. Ο κοντός χωρίς φράντζα λοιπόν λαμβάνει οδηγίες από το κοντοπούτανο να προσεγγίσει ποδοσφαιριστή με πλούσια χαίτη που αγωνίζεται σε φανταστική πρώην μεγάλη ομάδα. Αυτός με τη σειρά του προσεγγίζει τους συμπατριώτες συμπαίχτες του και έτσι το κοντοπούτανο παίρνει μία σημαντική νίκη. Δυστυχώς όμως ο κοντός χωρίς φράντζα και ο ποδοσφαιριστής με πλούσια χαίτη δεν ήταν τόσο προσεκτικοί όσο θα έπρεπε, ίσως δεν μοίρασαν σωστά την πίττα με το μέλι, και στην φανταστική πρώην μεγάλη ομάδα γίνονται μαλλιά κουβάρια με αποτέλεσμα οι 3 σωματοφύλακες να παίρνουν τον δρόμο για το σπίτι τους.

Πάμε που λέτε λίγες μέρες μετά σε μία ωραία βραδινή μάζωξη στη φανταστική παραλιακή πόλη, όπου το κοντοπούτανο, ο κοντός χωρίς φράντζα και ένας πρώην ποδοσφαιριστής (;) του Αυτοκράτορα κάνουν ένα πολύ όμορφο deal. Τα 30 αργύρια του κοντοπούτανου ταξιδεύουν από την φανταστική παραλιακή πόλη, στη φανταστική Πρωτεύουσα του φανταστικού νησιού και για μία φανταστική ομάδα με αντίσκηνο για έμβλημα. Ο εξυπνόβλακας νομίζει ότι μπορεί με 30 αργύρια και με 3-4 άμπαλους να κάνει τη χάρη στο κοντοπούτανο. Σχεδόν τα κατάφερε, αλλά ο Αυτοκράτορας τελικά τους κατούρησε. Τα καταφέρνει λοιπόν ο εξυπνόβλακας να στείλει την ομάδα του στη Β΄ Κατηγορία με την υπογραφή του και να αφήσει το κοντοπούτανο με δυο χείλη καμένα.

Έρχεται λοιπόν και η ημέρα που η ομάδα του κοντοπούτανου θα αγωνιστεί με μία φανταστική ομάδα της πόλης του. Ο κοντός χωρίς φράντζα προσεγγίζει έναν φανταστικό ηλιοκαμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ελέγχει το ποιος έρχεται και ποιος φεύγει από την ομάδα του. Πάμε λοιπόν στο φανταστικό ντέρμπι, όπου ο ηλιοκαμένος μαζί με ακόμα μερικά δικά του παλληκάρια διασύρουν την ομάδα τους κάνοντας τη χάρη στο κοντοπούτανο. Ο προπονητής της ομάδας του ηλιοκαμένου αποφασίζει ότι δεν θα κάνει πια τον καραγκιόζη και σηκώνεται και φεύγει αμετανόητος. Οι φανταστικοί οπαδοί της φανταστικής ομάδας  που διασύρθηκε βρίζουν και ωρύονται για το κατάντημα αυτό, με τα ΜΜΕ του φανταστικού νησιού τα αποσιωπούν τα πάντα.

 Σε αυτό το φανταστικό νησί λοιπόν, παρόλο που όοολοι γνωρίζουν τι γίνεται, κανένας δεν έχει τα αρχιδάκια να μιλήσει, αφού κοινός στόχος όλων είναι η αποκαθήλωση του Αυτοκράτορα από το φανταστικό πρωτάθλημα. Έλα όμως που ο θρόνος του Αυτοκράτορα είναι βαθιά ριζωμένος στα θεμέλια. Έλα που ο Αυτοκράτορας έχει πιστούς χιλιάδες στρατιώτες που δεν θα διστάσουν ούτε στιγμή να πολεμήσουν για το Μεγαλείο Του. Έλα που όταν προσπαθούν να χτυπήσουν ύπουλα τον Αυτοκράτορα όλοι του οι πιστοί ενώνονται και παραμορφώνονται σε ένα πληγωμένο θηρίο που κατασπαράζει τα πάντα γύρω του. Οι στρατιώτες του Αυτοκράτορα λοιπόν δηλώνουν ότι -από τον Πρόεδρο μέχρι τον Φροντιστή, από τον Προπονητή μέχρι τον τελευταίο Οπαδό, από τη Σημαία που κυματίζει στον ουρανό του Οικήματός Του μέχρι την πιο μικρή πέτρα στα θεμέλια του- «ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΟΥΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΛΛΟΟΥ ΣΑΣ»

Πορτοκαλί Αυτοκράτορας

Εκ φύσεως ανώτεροι..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]