ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βίοι Παράλληλοι για ΣΤΑΘΗ , ZAHID και SALLAI


Δεν είναι μόνο ο Μπεν Σιμόν που δεν κάλεσε τον Στάθη στην Εθνική ομάδα, είναι και οι εκλέκτορες των Εθνικών Συγκροτημάτων της Νορβηγίας και της Ουγγαρίας που δεν κάλεσαν τα αστέρια τους Zahid και Sallai αντίστοιχα, κάτι που έφερε μεγάλες αντιδράσεις στις χώρες των νεαρών αστεριών του ΑΠΟΕΛ.

Όταν ο Γκαγιάς Ζαχίντ ρωτήθηκε από τη μεγαλύτερη αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του της Νορβηγίας, για την μη κλήση του στην Εθνική Νορβηγίας, απάντησε σχετικά: 
«Ειλικρινά, δεν έχω καμία απάντηση γι’ αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ για την μη κλήση μου. Δεν έμεινα όμως έκπληκτος!!! Δέχομαι ερωτήσεις συνέχεια από μέσα της Νορβηγίας, αλλά αυτές οι ερωτήσεις νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε κάποιον άλλο».
«Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου το ΑΠΟΕΛ. Παλεύουμε για την πρώτη θέση. Επομένως όλη η προσοχή μου τώρα είναι εκεί».
«Πιθανότατα διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έγινα πιο σταθερός και παλεύω περισσότερο. Σκοράρω επίσης σε σταθερή βάση».
«Πάντα είχα την απορία για το πώς θα ανταποκριθώ μετά από μια τέτοια μετεγγραφή και τώρα έχω ως ένα βαθμό την απάντηση. Μου δίνει κίνητρο να παίζω σε μια ομάδα που ξεχωρίζει και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αποδώσω στην πρώτη μου σεζόν στο εξωτερικό».

Στην Ουγγαρία όμως, δεν μίλησε ο Ρολάντ Σάλλαϊ, αλλά ο θείος του που ξέσπασε κατά πάντων για την μη κλήση του ανερχόμενου αστεριού του Ουγγρικού ποδοσφαίρου. Ο θείος του Σάντορ Σάλλαϊ, μίλησε στα ΜΜΕ της Ουγγαρίας και έριξε τις βόμβες του για την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή της ομάδας να μην καλέσει τον μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, απόφαση την οποία θεωρεί λανθασμένη.

«Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά οι βοηθοί του το πρότειναν».
Πώς γνωρίζει τον ΣΑΛΑΪ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; (ανέλαβε καθήκοντα μόλις πρόσφατα). Δεν νομίζω ότι είδε αγώνα του Ρόλαντ Σάλαϊ σε κάποιο παιγνίδι».
«Είναι μεγάλη απώλεια που ο παίχτης δεν καλείται στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.
Ο Σάλλαϊ έχει και μπορεί να προσφέρει θέαμα στον κόσμο και αυτό το είδος του ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται στο προσκήνιο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την απόφαση του. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν εξαιτίας της γνώσης του που δεν περιλήφθηκε, καθώς ξεκάθαρα υπήρχε θέση γι’ αυτόν».
«Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες και σκάουτερς τον έχουν προσέξει στο παρελθόν, επειδή ομάδες με πρεστίζ ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και όχι επειδή οι μάνατζερ του προσπαθούν να τον πουλήσουν.
Τον είδαν να παίζει και διέκριναν την προοπτική του Ρόλαντ. Όμως στην Ουγγαρία δεν βλέπουν τίποτα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]