ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Η ανταγωνιστικότητα του Κυπριακού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ υψηλή»


«Αυτό που απασχολεί τον Ίγκορ είναι το πώς θα αναδειχτεί πρωταθλητής με τον ΑΠΟΕΛ» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95,0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου: των γαλαζοκιτρίνων:

Η αρχική τοποθέτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου: 
«Είμαστε στην τελική ευθεία και το πρόγραμμα μετά και από τη διαμόρφωση της κλήρωσης του κυπέλλου είναι φορτωμένο. Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία. Μπαίνουμε τώρα σε ένα κύκλο 20 μερών με πέντε παιχνίδια και θα πρέπει να δείξουμε τις αντοχές μας. Αυτή τη στιγμή αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε το επόμενο μας παιχνίδι τότε πολύ πιθανόν θα είναι ένα ισχυρό και ως ένα ακαριαίο χτύπημα στην προσπάθεια που κάνουμε για τον τίτλο».

Για τη μάχη του τίτλου:
 «Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Αν κάποιος κοιτάξει και αναλύσει την κατάσταση θα διαπιστώσει ότι η ανταγωνιστικότητα του κυπριακού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ υψηλή. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι θα συμβεί. Διατηρούμε τους στόχους μας ακεραίους και στους δυο θεσμούς.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: 
«Από τη στιγμή που είναι Παρασκευή και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Αναφέρομαι στους Αλωνεύτη, Ορ και Εφραίμ. Οι πιθανότητες να προλάβουν είναι από απειροελάχιστες έως ανύπαρκτες. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά, αναλόγως των προπονήσεων θα κριθούν από τον προπονητή με βάση το τι πιστεύει ο ίδιος για την ετοιμότητα τους».

Αν υπήρξαν επαφές του ΑΠΟΕΛ με τη Σάντος για τον Ντε Καμάργκο: 
«Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε επαφή από τη στιγμή που ο παίκτης δικαιούται να μιλά με όποια ομάδα θέλει. Πριν από δυο μέρες ο Ίγκορ ήταν κλειστός στην Μένχελεν. Αυτό που απασχολεί τον Ίγκορ είναι το πώς θα αναδειχτεί πρωταθλητής με τον ΑΠΟΕΛ. Εμάς δεν μας απασχολούν αυτά τα δημοσιεύματα».

Για την απουσία των οργανωμένων από τα γήπεδα: 
«Μας προκαλεί έκπληξη να ακούμε και κανένα σύνθημα στο γήπεδο. Αυτό το πράγμα μας έχει αφαιρέσει και ένα πολύ ισχυρό όπλο. Ναι μεν έρχονται και πέντε και έξι χιλιάδες αλλά το θέμα είναι να σπρώχνεις την ομάδα και στα 90 λεπτά και αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Ελπίζω και ο κόσμος να το αντιληφθεί αυτό και να θέσει ως προτεραιότητα την υποστήριξη προς την ομάδα».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]