ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με τη συνοδεία του Παν.Συ.Φι. ο ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα


«Την Κυριακή ο ΘΡΥΛΟΣ ταξιδεύει στη μαντούπολη με τη συνοδεία του Παν.Συ.Φι.» όπως μας ενημερώνουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/4/18
Ο Μάης πλησιάζει και ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να δώσει τις μεγάλες Μάχες για να φέρει στον εξώστη όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Ο Σύνδεσμος θα σταθεί δίπλα στα τμήματα της ομάδας μας που πολεμούν εναντίον όλων για το Μεγαλείο του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ.

Αρχή κάνουμε με τα πουτανάκια μας. Την Πέμπτη η ομάδα Φούτσαλ αγωνίζεται στον πρώτο τελικό των Πλέυοφς με τους πράσινους λαγούς. Η ομάδα μας χρειάζεται τρεις νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι επιβεβλημένη. Ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα και να κατασπαράξουμε τους αιώνιους πελάτες μέσα στο Λευκόθεο. Πρέπει επίσης να βρίσκονται οι πάντες σε εγρήγορση αφού οι λαγοί θα κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν τον κόσμο και τους αθλητές μας. Το παιχνίδι ξεκινάει η ώρα 7 και ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς για το pregame. Η ομάδα χρειάζεται όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, με φωνή, παλμό και πάθος να στηρίξουμε τους αθλητές μας για να μας φέρουν ακόμη ένα τρόπαιο στον εξώστη.

Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει Μπάσκετ. Στο τέταρτο παιχνίδι του ημιτελικού των Πλέυοφς απέναντι στον κεραυνούλη, οι καλαθοσφαιριστές μας θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο έργο, ένα από αυτά που ξέρουν να στήνουν διαχρονικά κάποιοι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι παρών, δίνοντας ακόμα μία μάχη. Καλούμε τους πάντες να στηρίξουν το ιστορικό τμήμα της καλαθόσφαιρας. Το παιχνίδι αρχίζει στις 3:45 στο Λευκόθεο.

Την Κυριακή ο ΘΡΥΛΟΣ ταξιδεύει στη μαντούπολη με μόνο ζητούμενο τη νίκη, έτσι ώστε να τα παίξουμε όλα για όλα με τους λαγούς της Ιβύκου. Το παράνομο μέτρο ταυτοποίησης των φυγάδων και της κοπ θα μας κρατήσει μακριά από τα τσιμέντα, όμως όχι μακριά από την ομάδα. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από το μεσημέρι όπου το pregame θα ξεκινήσει με σούβλα και ποτά. Αργότερα, όλοι μαζί, με μηχανές και αυτοκίνητα να συνοδέψουμε τους αθλητές μας μέχρι τη Λάρνακα και από εκεί θα μεταβούμε στον τοπικό μας Σύνδεσμο για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα.

Καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να ακολουθήσουν αυτήν τη βγαλμένη απ’ τα παλιά Πορτοκαλί πορεία. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, έτσι μάθαμε, έτσι μας αρέσει, ο χειρότερός τους εφιάλτης θα πάρει σάρκα και οστά για ακόμη μία φορά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]