ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Πρέπει να ανατρέψουμε τα δεδομένα... να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό» (Πετεβίνος - ηχητικό)


«Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργεί μέσα από την αγωνιστική πίεση.. και να παίρνει τα αποτελέσματα» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του Δημήτρη Χριστοφόρου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα: 
«Μεγαλύτερος στόχος είναι το πρωτάθλημα, υπάρχουν κάποιες παράμετροι, έχει μεγάλη σημασία ο αγώνας, περνώντας στο θεσμό του Πρωταθλήματος δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και δεν υπάρχει απειροελάχιστο περιθώριο λάθους.
Μόνο με 4Χ3 παίρνουμε το πρωτάθλημα έτσι όπως εμείς φέραμε τα δεδομένα. Πάμε σε ένα γήπεδο που μόλις πριν τρεις μέρες χάσαμε, ενώ τις άλλες φορές ερχόμαστε ισοπαλίες. Πρέπει να ανατρέψουμε, να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θα έχουμε φυσικά διαφορετική εικόνα, με διαφορετική ενδεκάδα και λόγω στόχου, κινήτρων και σημαντικότητάς πρέπει να παραμείνεις ζωντανός για το Πρωτάθλημα. Περιμένουμε την ομάδα μας να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες: 
«Αν δεν το βλέπαμε, αν δεν το πιστεύαμε θα είχαμε σταματήσει την προσπάθεια από νωρίς.
Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι λειτουργεί μέσα από την αγωνιστική πίεση και αποτέλεσμα, καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε.  Έτσι όπως εμφανιστήκαμε στον αγώνα Κυπέλλου υπήρχαν διάφορα αιτιατά. Πήγαμε με 20 παίκτες με τους 3 να ήταν τερματοφύλακας. Δεν ξέρουμε πόσο αλλάζει αυτό με τους 4 που είναι στο ιατρικό δελτίο. Μας επηρέασε το rotation, αλλά και αυτό είχε τη δική του λογική. Δώσαμε ευκαιρία ξεκούρασης στους παίκτες και σε κάποιους άλλους να δείξουν εκείνα που θέλουν. Στο τέλος της ημέρας δεν βγήκε αλλά αυτό δεν παύει να ήταν μια επιλογή που μπορεί να κριθεί και θετική αν κερδίσουμε την ΑΕΚ».

Για τον Καρλάο: 
«Ο Καρλάο είναι στις επιλογές του προπονητής μας.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά. Είμαστε στο μέσο μεγάλων αναμετρήσεων, πρέπει να γίνεται σχετική υπέρβαση βάσει χρόνου. Εκτός οι Αντωνίου και Εμπεσίλιο που είναι τιμωρημένος».

Για τον Βάτερμαν: 
«Δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν επανέρχεσαι μετά από αγωνιστική αδράνεια 4,5 μηνών απουσίας και χάνεις με τέτοια εμφάνιση.
Το κυριότερο σημείο που επανέρχεσαι είναι μέσα από τα συνεχή παιχνίδια».

Για τα εισιτήρια με ΑΕΚ: 
«Συνεχίζεται η προπώληση έχουν φύγει καμιά 250 εισιτήρια από την προτεραιότητα.
Αναμένεται να εξαντληθούν ναι».

Για την αλλαγή ώρας: 
«Όταν μιλάς προ τετελεσμένων δεν έχει σημασία.
Το ορθό και το δίκαιο που έχει εφαρμοστεί και στις άλλες πρέπει να αγωνίζονται αυτοί που έχουν κοινούς στόχους την ίδια ώρα. Να δίνεις το δικαίωμα αποφόρτισης στην ομάδα. Έπαιζε λίγο μπαλάκι η ψυχολογία τις προηγούμενες φορές όταν αγωνιζόταν μια ο Απόλλωνας, μια εμείς πρώτοι. Μας έδιναν ως αιτιολογία ότι αστυνομικά δεν μπορούσε να είναι διαχειρίσιμη κατάσταση, όμως προχτές αυτό είδαμε να αλλάζει. Φυσικά αυτό είναι δίκαιο, μιλάω για την αναίρεση όχι για το αν είναι δίκαιο. Διερωτόμαστε τι θα γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές».

Για το αν είναι χορτασμένος ο κόσμος και δεν πάει στο γήπεδο: 
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πάει στο γήπεδο ο κόσμος, αλλά αυτός δεν είναι ο σημαντικότερος ρόλος που δεν παν στο γήπεδο, αν ήταν έτσι τότε δεν είναι πραγματικοί ΑΠΟΕΛίστες.
Έχεις ένα στόχο, το 6ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα που δεν το ξανα-έκανες, άρα δεν μπορεί να ισχύει αυτός ο λόγος του ότι είναι χορτασμένοι. Δεν λέω πως δεν είναι ένας από τους λόγους, όμως, όταν ομάδες κυνηγούν επιδόσεις, δεν μπορείς να λες είμαι χορτασμένος. Δηλαδή αν η ΡΕΑΛ διεκδικεί 13ο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα πάει ο κόσμος, διότι έχει πάρει άλλα 12; Ο λόγος που είναι οι μεγάλες ομάδες, κάποιες ομάδες, είναι διότι βρίσκουν άλλους στόχους».

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]