ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, που έχετε το θράσος να αυτοαποκαλείστε θρύλος»


Για «ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» κάνει λόγω ο ΠΑΝΣΥΦΙ που με νέα καυστική ανακοίνωση του, επιτίθεται άγρια στα "αγόρια" της οδού Ιβύκου και συνεχίζει λέγοντας «όταν εμείς πολεμούσαμε ενάντια σε κάθε μέτρο ταυτοποίησης από το 2009, εσείς δεν γνωρίζατε καν τι σημαίνει κερκίδα».


Δημοσιεύουμε αυτούσιο το άρθρο του ΠΑΝΣΥΦΙ, παρά τον κίνδυνο τιμωρίας της ιστοσελίδας, από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. 


Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ .

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, στο πρώτο αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις των λαγών της Ιβύκου είναι ένα από τα παιδάκια στα οποία έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι γελοίοι οπαδοπατέρες τους since 2006, στο δεύτερο απλά είστε ακόμα πιο ψεύταροι, ακόμα πιο απατεώνες από όσο νομίζαμε. Ούτως ή άλλως, δώστε προσοχή και ειδικά εσείς που δεν γνωρίζετε, εσάς που σας έχουν φλομώσει στο ψέμα οι μετροσέξουαλ ρουφιάνοι του λιμανιού.

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, όταν εμείς πολεμούσαμε ενάντια σε κάθε μέτρο ταυτοποίησης από το 2009, εσείς δεν γνωρίζατε καν τι σημαίνει κερκίδα.

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, όπως είχαμε αναφέρει και παλιά, «όταν μαζί με το υπόλοιπο gay parade τραγουδούσατε αγκαλιά έξω από τη βουλή εμείς ότι κάναμε το κάνουμε μόνοι μας , βάζαμε πιέσεις εκεί που πρέπει ουσιαστικά, ενώ εσείς βρίσκατε την ευκαιρία να γραπώσετε κανένα πούτσο από αυτούς που τραγουδούσατε αγκαλιασμένοι σαν αδελφές. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί από όλους σας μαζί. Όσον αφορά τους "αγώνες του οπαδικού κινήματος" μπορεί τα νέα μέτρα να εκμοντερνίζουν το ποδόσφαιρο αλλά πιο μοντέρνα κι από αυτό είναι η μόδα να αγκαλιάζεστε με τους οπαδούς των άλλων ομάδων και να βαφτίζετε αγώνα αυτές τις πράξεις αγάπης. Μπορεί βέβαια να πάρετε άπειρα "ρισπεκτ" από τον κάθε βλάκα ξένο για το ότι ενώθηκαν οι οπαδοί στην Κύπρο για να πολεμήσουν (ουσιαστικά μάζεψαν τους πιο ηλίθιους που διαθέτουν για να πάνε σε ένα αγώνα της μικτής Κύπρου και για φωνάξουν σαν καθυστερημένα "δεν θα περάσει" έξω από τη Βουλή). Μπροστά στο θέαμα αυτό ρε "μάγκες" συγνώμη, αλλά οι Πορτοκαλί κάνουν εμετό από τα μάτια. Και πότε δεν θα είμαστε με την κάρτα και νέα μέτρα αλλά ποτέ δεν θα είμαστε και μαζί σας». Προτιμούμε να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ παρά να κατεβούμε μαζί σας σε οποιαδήποτε πορεία και να χαϊδευόμαστε όπως κάνατε εσείς.

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, που παρελαύνατε σαν πουτάνες σε πολύχρωμη παρέλαση τάχα για να εναντιωθείτε του μέτρου, αλλά όταν έπρεπε να το πολεμήσετε άμεσα με την αποχή την οποία τήρησαν όλοι οι άλλοι εσείς τα ξεπουλήσατε όλα για ένα πρωτάθλημα, γράφοντας στο μουνί σας το γεγονός ότι ισχύει το μέτρο.

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τολμάτε να αποκαλείτε εμάς πληρωμένους οπαδούς, που όλοι ξέρουμε γιατί βρίσκεστε στα γήπεδα και με τις οδηγίες ποιου. Τολμάτε να μιλάτε για ταξίδια ρε ξεφτιλισμένοι τη στιγμή που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ από όλη την Ευρώπη γεμίζει κάθε Ευρωπαϊκό γήπεδο που αγωνίζεται ο ΘΡΥΛΟΣ, παίρνουμε περισσότερο κόσμο από όσο παίρνετε εσείς στα ευρωπαϊκά σας στην Κύπρο! Εμείς ναυλώνουμε και γεμίζουμε αεροπλάνα με έξοδα του Συνδέσμου ενώ εσείς δεν μπορείτε να γεμίσετε ΟΥΤΕ επιχορηγημένο αεροπλάνο, ρε μουνόπαννα, ρεζίληδες πουθενάδες, που πουλάτε στον κόσμο σας φούμαρα.

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, εδώ έχετε το θράσος να αυτοαποκαλείστε θρύλος. Ποιος; Εσείς!!! Που έχετε πιο λίγα από τα μισά πρωταθλήματα από τον Αρχηγό του ΑΠΟΕΛ που είναι στην Κύπρο 10 χρόνια! Που έχετε τρία πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και δυο μιξ. Ε δεν θα είχατε το θράσος να αραδιάζετε ψέματα για να μην ρεζιλεύεστε στον κόσμο σας; Πώς είναι να κοροϊδεύεστε μεταξύ σας; Μαζί τρέχετε και μετά μαζί τα λέτε στους άλλους; Όταν χτυπούν τα πόδια σου στον κώλο από το τρέξιμο και μετά μιλάς για Ιβύκου είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ (όπως το αφεντικό σου). Όταν ρε τρανσέξουαλ ήρθατε την πρώτη φορά να χτυπήσετε στα τυφλά και σας τρέχαμε μέχρι την κερκίδα σας και μετά ρουφιανέυατε μίνιμπας και αριθμούς, τότε ήταν η Ιβύκου; Όταν ήρθατε για δεύτερη φορά και πάλι τρέχατε σαν λαγοί και μαϊμούδες στην αγαπημένη μας οδό της Λεμεσού, τότε ήταν η Ιβύκου; Δύο φορές έφαγες πούτσα και έτρεχες πίσω στη λαγοφωλιά σου. Ποιον κοροϊδεύετε ρε; Ποιος νομίζετε ότι θα πιστέψει τα παραμυθάκια σας;

ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, στα μνημόσυνα πάμε από τότε που ήσασταν ακόμα κοριτσάκια και παίζατε με τις κούκλες σας. Τόσο γρήγορα ξεχνάτε ρε πισωγλέντηδες; Τόσο γρήγορα ξεχάσατε σε ποιους τρέχατε να σας γλιτώσουν και τους παρακαλούσατε να σεβαστούν τους Ήρωες; Τόσο γρήγορα ξεχάσατε τα «ρισπέκτ» που λέγατε και τις κλανιές; Τόσο γρήγορα ξεχάσατε στο αεροδρόμιο που περιμένατε όλοι σε μια γωνιά μέχρι να φύγει η πτήση μας και όταν μας βρίσκατε αρχίζατε τις πίππες όπως στα μνημόσυνα; Αλλά πίππες κάνει το αφεντικό σας, πίππες θα κανάτε και εσείς ρουφιάνοι. Εδώ δεν διστάσατε να στείλετε δικούς σας φυλακή. Σας ξέρει και σας κοροϊδεύει η Κύπρος όλη.

Είστε ΨΕΥΤΕΣ είστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν μπορείτε ούτε τα 12χρονα σας να κοροϊδέψετε. Νιώθετε ότι φοράτε παντελόνια; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι να λέτε τόσα ψέματα δημόσια; Νομίζετε ζούμε σε άλλο πλανήτη; Αραδιάζετε ψέματα για να καλύψετε την ταπεινωτική αλήθεια, αυτή για την οποία σας κράζει όλο το νησί. Κρίμα στα παντελόνια σας ρε πουτάνες. Και για τα τετατέτ και τις ψευτομαγκιές σας αφήστε τες για έξω από το φέισμπουκ βλάκες ψωλορουφήχτρες που παρακαλάτε να πέσει και το μέτρο, αδελφές ξεφωνημένες. Αν θέλετε τετατέτ ξέρετε που να μας βρείτε.

ΥΓ. Μπορείτε να βάζετε για πανό "Όχι στην ταυτοποίηση των οπαδών εκτός κι αν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Τότε είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε μπας και σηκώσουμε κανένα τρόπαιο. Παρόλα αυτά όχι στην ταυτοποίηση".

*Στην πρώτη φωτογραφία απόκομμα εφημερίδας όταν εξωγήινοι οπαδοί ζητούσαν προστασία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη δεύτερη φωτογραφία κόρεο από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ με τον  απόλλωνα το 2010.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ - ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]