ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν πάνε γήπεδο οι οργανωμένοι


Γράφαμε το πρωί.. «Χωρίς οργανωμένους, γίνεται? Δεν γίνεται» δυστυχώς όμως, να που γίνεται, αφού η απόφαση του συνδέσμου είναι να μην πάνε στο γήπεδο.

Δυστυχώς το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.. 

«ΔΕΝ θα μπορέσουμε να είμαστε για τον ξεκάθαρο λόγο πως η πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών της ανόρθωσης απείχε στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Λάρνακα..» η τοποθέτηση των οργανωμένων. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Το μόνο που έχει απομείνει για την ολοκλήρωση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι ο αγώνας με τους μπλέ ακατανόμαστους το Σάββατο. Οι παίχτες μας καλούνται να κάνουν αυτό που επιβάλλεται για να ξαναφέρουμε το τρόπαιο στον εξώστη της πρωτεύουσας και να ρίξουμε όλους τους υπόλοιπους μίζερους οπαδούς ξανά στην κατάθλιψη, 90 λεπτά για να ξαναγίνει αυτό που τρέμουν τόσο καιρό πραγματικότητα.

Εμείς οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ όσο και να θέλουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, ΔΕΝ θα μπορέσουμε να είμαστε για τον ξεκάθαρο λόγο πως η πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών της ανόρθωσης απείχε στα μεταξύ μας παιχνίδια στην λάρνακα. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πράξουμε τέτοια ατιμία απέναντι σε οπαδούς που έχουν κάνει αποχή για τον λόγο του ότι ίσχυε ταυτοποίηση για εμάς, όσο και να σιχαινόμαστε αυτούς και το βρώμικο σωματείο τους. Για τον λόγο αυτό οι παίχτες μας θα στερηθούν της θερμής υποστήριξης των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ που είχαν απέναντι στους άτιμους ξεφτίλες της λεμεσού, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν κάνει αποχή αλλά έμμεσα ζητούσαν την ταυτοποίηση.

Γνωρίζουμε καλά ότι η ανόρθωση είναι από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος εκφραστής του αντιΑΠΟΕΛισμού και ότι θα κάνουν τα πάντα να μας στερήσουν τον τίτλο. Καλούμε παίχτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση να βρίσκονται σε εγρήγορση και να κάνουν αυτό που επιβάλλει η βαριά φανέλα μας και η ασήκωτη ιστορία μας να κάνουν και μετά όλοι μαζί..
ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΞΩΣΤΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ
ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]