ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Στόχος είναι να συμπληρώσουμε το τρίτο αστέρι στην φανέλα» (Ηχητικό)


«Δεν μας απασχολεί που δεν μας έδωσε συγχαρητήρια ο Απόλλωνας, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης, το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία του Προέδρου Πετρίδη (ολόκληρο το ηχητικό στο τέλος):

Για το γεγονός πως πίστεψε παρά τους τραυματισμούς και είχε δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης:
 «Σαν διοίκηση δεν είναι μόνο ο Πρόδρομος Πετρίδης, είναι όλοι. Βλέπαμε τα προβλήματα, βλέπαμε και τη δουλειά που γίνεται. Τα απρόοπτα δεν εγιναν νωρίς αλλά απ’ την αρχή με τα προβλήματα των Ιωάννου, Μπόι, Ρουέδα, Εφραίμ. Ήταν προβλήματα πρώτης γραμμής. Υπήρξε περίοδος που ήμασταν και δέκα βαθμούς πίσω. Είχαμε πίστη όμως στην ομάδα και προσπαθούσαμε να δώσουμε όλη τη δυναμική στην ομάδα για τους στόχους. Γι’ αυτό κάναμε τις ενέργειες τον Ιανουάριου και γι’ αυτό αλλάξαμε και προπονητές. Κάναμε όσα χρειάζονται. Μαζέψαμε τους περισσότερους βαθμούς με ρεκόρ και κάναμε 9 ανατροπές»

Για τη διαφορά του ΑΠΟΕΛ απ' τις άλλες ομάδες:
«Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά χρόνια που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Αυτό σημαίνει πως γίνεται επένδυση στους ποδοσφαιριστές. Σε αριθμό και ποιότητα. Αυτό μας δίνει το πρωτάθλημα. Είχαμε 7 ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν απ’ τη αρχική ενδεκάδα. Πέραν αυτού είχαμε κάποια ατυχές αποτελέσματα όμως στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα»

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: 
«Πολλοί έλεγαν τα διάφορα για τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι. Αυτό δείχνει την εντιμότητα του πρωταθλήματος. Πολλά ακούστηκαν για τον καφέ με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης και για τις φιλικές μας σχέσεις. Δεν θα περίμενα στο 88’ για να κερδίσουμε. Παίξαμε καλά και ρισκάραμε. Ο προπονητής ρίσκαρε με τις αλλαγές του και έστω στο 88’ καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Για το γεγονός πως δεν έδωσε συγχαρητήρια ο Απόλλωνας: 
«Μας έχουν συγχαρεί πολλοί περισσότεροι σύλλογοι και από Κύπρο και εκτός. Εμάς δεν μας απασχολεί αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εμείς δίνουμε συγχαρητήρια σε όποιον πετύχει κάτι στην Κύπρο και εκτός»

Για τα κριτήρια της αλλαγής προπονητών: 
«Όταν ζεις την ομάδα από κοντά ξέρεις και κάποια πράγματα καλύτερα. Στο πιο κρίσιμο σημείο όταν θέλαμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν βλέπαμε αυτό που θέλαμε. Χρειαζόταν ένα σοκ και ήταν φανερό. Πήραμε τη θαρραλέα απόφαση για να αλλάξουμε προπονητή και μας βγήκε και ευχαριστούμε τον κ. Δώνη. Το ίδιο έγινε και μετά στη σεζόν και τα καταφέραμε»

Για το αν ο Μπαλταζάρ θα συνεχίσει: 
«Θέλαμε ένα προπονητή που να μπορούσε με τη δουλειά να αποδείξει πως θα μπορουσε και τη νέα σεζόν να βρεθεί στον πάγκο. Απέδειξε δουλειά και σήμερα θα έχουμε συνάντηση και θα συνεχίσουμε μαζί»

Για τους Αλωνεύτη και Μοράις: 
«Μίλησα με τον Στάθη Αλωνεύτη και είναι θέμα που θα τελειώσει σύντομα μέσα στις επόμενες μέρες. Μιλήσαμε προφορικά και θα τελειώσει το θέμα με υπογραφές. Ο Μοράις πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει ακόμη. Έχει να δώσει αρκετά και θα κάνουμε την πρόταση μας στον μάνατζερ του και ελπίζουμε πως θα την αποδεχτεί και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν»

Για προτάσεις ποδοσφαιριστών: 
«Είμαστε ανοικτοί για να παραχωρήσουμε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή εκτός Κύπρου αφού ικανοποιηθούμε οικονομικά. Έχουμε επενδύσει σε αυτό. Αν υπάρξουν προτάσεις είμαστε ανοικτοί»

Για αυτούς που δεν συνεχίζουν: 
«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενημερωθούν»

Για τον Καρλάο: 
«Είναι ποδοσφαιριστής της Τορίνο. Φέτος αγωνιζόταν σε εμάς με μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία. Αν δεν τον έχουν στα πλάνα τότε μπορεί να συνεχίσει. Είναι όμως και θέμα με τους ξένους που μπορούμε να έχουμε. Ο αριθμός είναι 15 και είμαστε γεμάτοι»

Για αυτούς που δεν συνεχίζουν: 
«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενημερωθούν»

Για τον Ρομό: 
«Ανήκει στον ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα δυο χρόνια και επαναλαμβάνω πως είναι πολύ σημαντικός ο αριθμός των ξένων 15 και το γεγονός πως ίσως έχουμε Κύπριο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αντεπεξέλθει ως δεύτερος ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα. Αυτό είναι θέμα του προπονητή»

Για το οικονομικό πλάνο: 
«Το γεγονός πως θέλουμε να αντεπεξέλθουμε σε Κύπρο και Ευρώπη απαιτεί τόσο ποιότητα ποδοσφαιριστών αλλά και μεγάλο αριθμό. Προσπαθούμε να έχουμε μια μείωση. Φέτος τα χειρουργεία και οι αναγκαστικές μεταγραφές μας έβγαλαν εκτός της μείωσης στο επίπεδο που θέλαμε όμως στη νέα σεζόν θα το παλέψουμε ώστε ο ΑΠΟΕΛ να μπορεί να μην εξαρτάτε και δεύτερη χρονιά αν δεν τα καταφέρουμε στην Ευρώπη»

Για τον Νατέλ: 
«Δεν έχει ολοκληρωθεί καμιά μεταγραφή. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Νατέλ και του Καζού. Ο προγραμματισμός είναι επί 24ωρου βάσεως»

Για τις μεταγραφές: 
«Έχουμε εντοπίσει και Κύπριους και ξένους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε δικές μας»

Για το προπονητικό κέντρο: 
«Γίνεται ο έλεγχος για την ηλεκτροδότηση και θα τεθεί σε λειτουργία το επόμενο 15ημερο. Είναι κάτι που δεν έχουν πολλές ομάδες όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη. Θα μεταφερθούν και τα γραφεία εκεί. Είναι εξαιρετικές εγκαταστάσεις με γυμναστήριο, γήπεδα με εξαιρετικό γρασίδι και φωτισμό. Είναι πραγματικά κάτι πολύ σημαντικό»

Για το γήπεδο και το γεγονός πως φίλοι της ομάδας δεν πιστεύουν πως είναι στόχος της διοίκησης: 
«Είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτό το θέμα. Αντίθετα είναι απ’ την προηγούμενη μου θητεία που πιστεύω και θέλω να το υλοποιήσω. Ήδη έχουμε συνεργασία με Γερμανική εταιρεία και θα επισκεφθεί επιτροπή να δει τα δυο γήπεδα που κατασκεύασε. Πριν την νέα αγωνιστική περίοδο ελπίζω να έχουμε τελική απάντηση. Έχουμε κάνει ενέργειες και ελπίζω να έχουμε νεότερα στους επόμενους 2 μήνες»

Για τον κόσμο: 
«Όπως είναι δυναμική η τελευταία εξαετία στο αγωνιστικό έτσι και ο κόσμος. Είναι ο τελευταίος και πολύ σημαντικός τροχός της άμαξας. Τον θέλουμε δίπλα μας και πρέπει να είναι»

Για το αν υπάρχει κορεσμός τίτλων: 
«Κορεσμός δεν υπάρχει. Αντίθετα υπάρχουν προκλήσεις. Στόχος είναι να συμπληρώσουμε το τρίτο αστέρι στην φανέλα»

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]