ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν πήγαμε καλά, με δική μας ευθύνη (Ε.Τ.) ηχητικό


Εμείς φταίμε γι αυτά που κάναμε... πέραν ενός φάουλ του Ντε Βινσέντι, δεν κάναμε τίποτα άλλο στο πρώτο ημίχρονο... ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος.. δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Σούντουβα:
 «Δεν πήγαμε καλά γενικά οι Κυπριακές ομάδες και ελπίζουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα περάσουμε την Τρίτη. Πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να δούμε πότε ήταν η τελευταία ήττα μας σε τέτοιο επίπεδο με τέτοιο σκορ. Ήταν με τρία γκολ σε προκριματικό γύρο για τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Νέφκσι Μπακού, όμως καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το δείγμα γραφής που δείξαμε εκείνο το δεκάλεπτο από το 9’ μέχρι το 19’ με την Σούντουβα είναι για μια ομάδα που δεν μας έδειξε τίποτα τέτοιο στην προετοιμασία και στα φιλικά και μάλιστα είχαμε δώσει και κάποια δυνατά φιλικά. Εμείς φταίμε για αυτό το αποτέλεσμα και πρέπει να διορθώσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μας έκαναν τέσσερεις φάσεις και μας έβαλαν τρία γκολ. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και στο δημιουργικό κομμάτι, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε πολλές φάσεις πέραν ένα σουτ από τον Ντε Βινσέντι, ενώ στο δεύτερο μέρος κάναμε 19 τελικές, αλλά δεν ήταν όλες φάσεις για γκολ. Σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό με τον Καζού. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως ήταν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο, όπως η ετοιμότητα του αντιπάλου, το ότι δεν δείξαμε τα στοιχεία σοβαρότητας που στο πρώτο εικοσάλεπτο».

Για το γκολ του Καζού εάν αυξάνει τις πιθανότητες ανατροπής:
 «Το θέμα της ανετοιμότητας δεν μπορώ να το ανατρέψω, αφού δεχτήκαμε τρία γκολ από ένα ποδοσφαιριστή που δεν έχει ξαναπετύχει χατ-τρικ νομίζω. Η θεωρία και τα λόγια διαφέρουν από την πράξη. Μέσα στο 90λεπτο παρουσιάσαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε ανάλυση για τον αγώνα αυτόν θεωρητικά. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση πρακτικά. Το γκολ του Καζού όχι απλώς μας βοηθά, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται. Αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Διότι μπορεί να δεχτούμε γκολ στο ΓΣΠ και να κάνουμε τα πράγματα όχι απλώς δύσκολα, αλλά ακατόρθωτα. Αυξήσαμε τις πιθανότητες μας ναι, αλλά ουσιαστικά για μένα δεν κάναμε τίποτα».

Για Καρλάο, Ντε Βινσέντι:
 «Έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ο Ντε Βινσέντι και σήμερα θα δούμε ποιοι θα μπορούν να αγωνιστούν την Τρίτη και ποιοι όχι. Για τους υπόλοιπους θα έχουμε επαναξιολόγηση. Για Ζαχίντ και Καρλάο θα τους δούμε. Ο Ζαχίντ πιστεύω ότι θα είναι επιλογή στον επόμενο αγώνα αφού δεν είχε μυϊκό πρόβλημα αλλά αδυναμία λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε».

Για κάλεσμα στον κόσμο:
 «Δεν είναι θέμα εκτίμησης, αλλά θέμα βοήθειας αυτή τη φορά! Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα είναι εκεί να βοηθήσει στην ανατροπή της ομάδας».

Για τις μεταγραφές:
 «Αυτή τη στιγμή πρέπει να περάσουμε την Σούντουβα. Αν δεν την περάσουμε τότε μέχρι τον Αύγουστο δεν θα έχει καμιά σημασία τίποτα άλλο. Δεν μας επιτρέπεται αυτή τη στιγμή να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:
 «Είμαστε στα 6750 αυτή τη στιγμή. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπής απέναντι σε αυτό που προσφέρουμε στον κόσμο και με τα Legend. Τα πάντα εμπερικλείονται στην λογική της ανατροπής».

Ηχητικό:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]